Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Ahmet bey hosgeldiniz, bu ortamda guzel bir kis gecirmek dilegiyle
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin

(07-31-2018, 11:13 PM)Ahmet Cgl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi burası zaten yetiyorda, ayriyettten bizim gibi gonullu olan bir sürü arkadaşlar var bir kere bunları görüp de mutlu olmamak eldemi? Açıkçası yalan konuşmaya gerek yok ben diger forumlarıda takip ediyorum.. sizi daha da çok takip ediyorum..  Big Grin  keza Facebook'ta ersin abiyle seni görmek bunlar çok ince ve değerli şeyler.. yarın birgün zor buluruz..sizin gibilerini..  Clap

Ahmet, değerli görüşlerin için çok teşekkürler, sağol, varol kardeşim. thumbsup
  Beğenenler:
  • Ahmet Cgl

Arkadaşlar hava tahminleri ile çok alakası olmayan birşey paylaşacağım bende digiturk mevcut spor kanalları açık ve sadece GS maçlarını izliyorum aylık fiyatı 119 TL olduğu için iptal ettireceğim egerki GS maçı dışında maç izlemek isteyen varsa kedime ortak edip bein connect ile GS dışındaki tüm maçları izlemek isteyen olursa kullanıcı adı ve şifremi paylaşmak isterim.. eğer ki yok diyen olursa 1 hafta sonra iptal ettireceğim çünkü ücretler çok fazla oldu..şimdiden böyle bir paylaşım yaptığım için affınıza sığınırım. Ne bileyim kullanmak isteyen olur pahalı gelip üyelik yaptıramayan olur diye yazmak istedim..

Serkan bey forum şifresiz görüntülenmiyor, bence şifresiz görüntülenme olursa ziyaretçi sayısı artar diye düşünüyorum.
  Beğenenler:
  • snowserkan

(09-20-2018, 12:16 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey forum şifresiz görüntülenmiyor, bence şifresiz görüntülenme olursa ziyaretçi sayısı artar diye düşünüyorum.

Ersel bey selam.

Haklısınız açık olması sayıyı arttıracaktır.

Şu anda açık, 

Fakat zaman zaman (Ülkemiz Sistem içindeyken) Sadece tahmin başlığına üye olma zorunluluğu getireceğiz.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi

Mantıklı yaklaşımız, teşekkürler

Ay sonu sistemi hakkında Tabiat Ana ne uygun görürse ona diyecek bişi yok. Ama gönlümüzden geçen yağmuru çamuru mümkün olan en az bir şekilde atlatmak olacaktır. Sonbaharın tadı kötü havalarda değil, bugünkü gibi güneşin bütün DOĞA'yı selamladığı günlerde çıkıyor.
resim

(Son Düzenleme: 09-20-2018, 02:14 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Olacak olan ne ise o olacaktır.
Biz modellere yansıyanı izah edeceğiz.

Dini inancınızı bilemiyorum. her ne olursa olsun saygı duyarım.

Benim inancıma göre ; Tabiat ana değil, Ancak ALLAH'ın uygun gördüğü olur.

Sevgilerimle,
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Primavera, ThunderSnow

(09-20-2018, 02:14 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olacak olan ne ise o olacaktır.

Sevgilerimle,

yoo gayet tabii haklısınız, herkesin inancı kendine ve ben de saygı duyarım ama burada herkes müslüman olmak zorunda değil. tahmin yaparken neredeyse her mesajda konuyu oraya bağlayıp, din ve allah içerikli mesajlar göndermek yerine konuya bağlı kalsak daha iyi olur diye düşünüyorum. malum din istismarının yoğun yaşanması yüzünden dünyada bir çok şey kötüye gidiyor. kimseyi kırmadan gücendirmeden konumuzu konuşsak diye genel kabul gören bir simge olarak tabiat ana dedim. saygılarımla.

(09-20-2018, 03:34 PM)snowhite Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-20-2018, 02:14 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olacak olan ne ise o olacaktır.

Sevgilerimle,

yoo gayet tabii haklısınız, herkesin inancı kendine ve ben de saygı duyarım ama burada herkes müslüman olmak zorunda değil. tahmin yaparken neredeyse her mesajda konuyu oraya bağlayıp, din ve allah içerikli mesajlar göndermek yerine konuya bağlı kalsak daha iyi olur diye düşünüyorum. malum din istismarının yoğun yaşanması yüzünden dünyada bir çok şey kötüye gidiyor. kimseyi kırmadan gücendirmeden konumuzu konuşsak diye genel kabul gören bir simge olarak tabiat ana dedim. saygılarımla.
Yüce RABBİMİZİ, heryerde, herşeyde havayı, mevsimleri, doğayı ve tüm olguları,tüm kainatı ve alemleri, canlıları, bizleri yaratan olarak onun ismini sıksık zikretmemiz az bile., bundan kimsenin rahatsız olacağını asla düşünmüyorum..Bizler inançlara saygılıysak, karşılığında aynı saygıyı beklememiz gerekiyor......
  Beğenenler:
  • snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
7 Ziyaretçi