Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(09-20-2018, 06:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-20-2018, 05:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan, hayırdır? seni WOW'da gördüm, gurbet ellerde, mucitlerle, karadulların arasında ne işin var?.....ne güzel, bilinmeyen kelimeler öğrenip, dağarcığımızı genişletiyorduk....ahahaha. Smile Spiteful Dash

Kardeşimiz çok muzdarip ve kimsenin bilmediği kelimelerle kelime oyunu yaptığını okudum.

Onun ilacı bende, Arzu ederse basar parayı alır ilacı  thumbsup

Zikrettiğin isimlerle işim olmaz benim.

Biliyorsun!  Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Smile
Evet, katılıyorum görüşlerine.... Smile thumbsup

(09-20-2018, 06:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-20-2018, 05:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan, hayırdır? seni WOW'da gördüm, gurbet ellerde, mucitlerle, karadulların arasında ne işin var?.....ne güzel, bilinmeyen kelimeler öğrenip, dağarcığımızı genişletiyorduk....ahahaha. Smile Spiteful Dash

Kardeşimiz çok muzdarip ve kimsenin bilmediği kelimelerle kelime oyunu yaptığını okudum.

Onun ilacı bende, Arzu ederse basar parayı alır ilacı  thumbsup

Zikrettiğin isimlerle işim olmaz benim.

Biliyorsun!  Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Smile

Adamlar ciddi mi yoksa milletle kafa mı buluyorlar anlayamıyorum.
Ciddilerse, bu kafayla daha çok fırın ekmek yemeleri gerekiyor. Adam daha iki kelimeyi bir araya getirip yazı yazmaktan bihaber, bir de o hesaplamaları mı yapacak?
Ha dalga geçiyolarsa azimlerini tebrik ederim. Aylardır vazgeçmediler gitti. Ne sapıklık gerçekten.

Ama Serkan Bey sizi de tebrik ederim müthiş bir cevap vermişsiniz. Anlayabildiyse tabi.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

Eeeee yine pazartesiden sonra bol aksiyonlu, prezentabl, high dinamik, heyecan yüksek tansiyonlu günlerden evvel işyerimde, değerli dostum ÇAY la kısa bir dinlenme molası verdim...Ohhhh, yudum yudum mutluluk bu bea....Darısı KAR lı günlerde, tekrarı olsun inşaALLAH.... Smile Big Grin Spiteful :banana:    https://scontent.fada1-7.fna.fbcdn.net/v...e=5C170C2D
  Beğenenler:
  • Burak1980, snowserkan

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
  Beğenenler:
  • AZOR, ersel candan, KardanadamEmin, snowserkan

ARKADAŞLAR ESKI SITEDE MISAFIR ADINDA BIRILERI VAR HEMDE BIRKACTANE KIM BU BILGINIZ VARMI

Hepsi kendileri Big Grin açılmış fake hesaplar kendilerine prim kasıyorlar.
SUDAN ADAM

Arkadaşlar eskiyi onu bunu bırakın lütfen artık burası var ve bizi başka yerler ilginedirmiyor! eski saçma sapan yerleri anıp prim vermeyin
  Beğenenler:
  • AZOR

burası yeter bize, gerisi boş Smile

Arkadaşlar sizden ricam lütfen hangi site olursa olsun, oradan gelen kötü niyetli insanlarla ikili tartışmaya girmemeniz, huzurumuzu bozamazlar merak etmeyin bizler gerekeni yapıyoruz zaten.
  Beğenenler:
  • gunay75, sennedjemus, Snowsedat, Zeynep

1Kardanadam 

sırf bu yüzden o siteden ayrılıp buraya geldim. Lütfen kavga edecek, kar sevenlerle dalga gececek, boş boş kendini ovecek, kisileri atin burdan
  Beğenenler:
  • ahmetmsl, AZOR, Hunter, ozkar, snow41, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi