| |
Bir yandan İstanbul çöle döndü Gazze'de olanların yanında bu hiçbir şey değil. Neyse 30 Ekim gibi bir yağış var hafif olarak. 2 3 Kasım sonrası yağış ve ılık hava girişi var kuraklık için çare değil ama zaman geçtikçe az da olsa faydası olur inşallah biz Gazze'ye yardım ettikçe elimizden geleni yaptıkça Allah da rahmetini bizlere gönderecek diye ümit ediyorum.
Persembe gunu Istanbul basta olmak uzere marmaranin tamamina yakininda kuvvetli yagis bekleniyor 1 gunlukte olsa guzel bir yagis olacak sicakliklar 1 gunluk yagisla birlikte 20 dereceye gerileyecek haftasonu yine 25 - 26 hatta 28 i gorebilir
Allah'ın işine karışılmaz eyvallah.
Ama kasıma geldik doğru dürüst yağış görmedik. İnşallah geçici bir durumdur ve yakında telafisi olur.
(10-31-2023, 09:57 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Allah'ın işine karışılmaz eyvallah. Tarihte buna benzer yıllar var. Ancak bu yıl başı çeker şekilde ilerliyor. Akabinde normale dönüşler yaşanmış. Aralık ayı ile birlikte bu açık kapanacaktır. Kasım ayı ise aralıklı şekilde yağışlarla geçecek. Kasım ayının yarısından itibaren ise sıcaklıklarda oldukça düşüşler yaşanacak.
Merhabalar,
Kasım 2. yarısından sonra yağışların başlayacağına inanıyorum. Şu günlerde müthiş bir lodos ve aylardır yüksek basınç etkisi altındayız. İstatistik bilimine göre her yükselişin sert düşüşü oluyor. Mutlaka küresel ısınmanın etkileri var ama kısa vadede bu kuraklığı da sadece ona bağlayamayız. Serkan bey bence artık kar başlığının açılması lazım. Motivasyonumuz artmalı
Merhaba Serkan Üstad ım,
"Asma Kilit" i ne zaman açacaksınız :-) Sabırsızlıkla bekliyorum :-) Teşekkürler...
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 10 Ziyaretçi |