Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Erdoğan Bey ;
Geçmiş olsun. Allah acil sifalar versin inşallah.
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(Son Düzenleme: 11-01-2020, 09:35 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Hepinize çok teşekkür ederim neredeyse hiç semptom göstermiyoruz ama şunu söyleyeyim burda akrabalar arasında geçen hafta 1 kişide görünen bu illet bugün itibariyle 9 çıktı çok hızlı yayılıyor bu meret şuan için yalnızca nefes yoluyla yayıldığını gördüm çok dikkatli maske kullanmamıza rağmen şu gözlemimi paylaşayım kaliteli maske kullanın zayıf maske kullanımı ağır geçirmenize sebeb oluyor benim ve eşimi maskesi kalın diğerlerinin inceydi diğerleri ağır ve semptomlu geçiriyor.şimfilik deneyimlerim bu kadar sağlıklı kalın

Kisa zamanda sagliniza kavusmaniz dilegimizle tum dualarimiz siz ve aileniz icin tekrar gecmis olsun
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, ThunderSnow

(Son Düzenleme: 11-01-2020, 11:40 PM, Düzenleyen: Keremburada.)

(11-01-2020, 04:24 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kayınvalidemin rahatsızlığından dolayı 10 gündür  bulunduğum memleketimde covid 19 testi eşimle birlikte benimde pozitif çıktı durumumuz iyi tedaviniz başladı dualarınızı bekliyorum.
Büyük geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.
Kar candır, gerisi yalandır.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, ThunderSnow

Sevgili erdoğan kardeşim çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede atlatırsınız..
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, ThunderSnow

Erdoğan Abi çok geçmiş gecmiş olsun, acil şifalar diliyorum. En hafif şekilde geçsin gitsin inşallah.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, ThunderSnow

Sizede geçmiş olsun Serkan bey inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım rahatsızlığınız çok önemli sağlık sorunlarından değildir.

(11-03-2020, 12:26 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizede geçmiş olsun Serkan bey inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım rahatsızlığınız çok önemli sağlık sorunlarından değildir.

Erdoğan bey şu an çok önemli bir durum yok. 

İnşallah daha iyiye gider. Beklemedeyim şu an.

Erdoğan Bey nasıl oldunuz acaba virüsle ilgili şikayetiniz var mı?

(11-09-2020, 08:07 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erdoğan Bey nasıl oldunuz acaba virüsle ilgili şikayetiniz var mı?

10 günlük karantina sürecim yarın bitiyor ama inanın bana 1 sene gibi geldi ben ve eşim nerdeyse hiçbir rahatsızlık geçirmeden tamamladık süreci ama doktorlar tarafından önümüzdeki 1 ay dikkat etmemiz gerektiği söylendi daha önceki yazımda 1 kişiyle başlayan hastalık 9a şu tarih itibariyle 15 kişiye çıktı bu 15 kişinin yaklaşık 11 ağır 2 si solunum cihazına bağlı geçirdi bulunduğum şehirdeki yoğun bakımda doldu hatta koridorlara hasta yataklarını konduğu söylendi aslında işin özeti yakalanmamaya bakın çok sinsi bir hastalık erken teşhiste ve erken alınan ilaçlarla hastalığı atlatmak mümkün biraz ilerledikten sonra giderseniz bazı akrabalarım gibi çekiyorsunuz hastalıktan birde devlet tekrar test yapmıyor heralde özelde test yaptırmam gerekecek İstanbul'a dönmeden

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi