Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(10-25-2018, 08:00 AM)fatihkarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydınlar değerli site üyeleri
Sabah 06:30 sıralarında Hava 6,1 dereceye kadar düştü, bu sırada Gust tarzı rüzgar hızı en yüksek 45 km oldu ve dew point -0,4 dereceye düştü, toplamda 1,5 mm yağış oldu
Lokasyon Hadımköy Askeri kışla civarı yeni adıyla Bahçekent ve rakım yaklaşık 190 metre
Herke iyi çalışmalar..

(01-02-2019, 10:34 AM)Seloooo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ironik olan siteyi takip etme nedenimiz olan  ve siteye adını veren serkan bey ve emin beyin bu kaotik ortamda birkaç gündür hicbir yorum yapmamaları hatta ortalarda bile olmamaları üzücü

(01-02-2019, 10:34 AM)Seloooo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ironik olan siteyi takip etme nedenimiz olan  ve siteye adını veren serkan bey ve emin beyin bu kaotik ortamda birkaç gündür hicbir şey yapmamaları hatta ortalarda bile olmamaları üzücü

önceki sayfaları okumuyorsunuz sanırım. Dün hem Emin  Bey, hem de Serkan Bey birkaç kez açıklama yaptı.
  Beğenenler:
  • Snowsedat

(01-02-2019, 10:07 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ilıkçı tayfa hemen iş başına geçmiş erken mesaiye başladılar. Bırakın bu işleri arkanıza yaslanın bekleyin sistemi

Ahmet bey ben 46 yaşında bir kar sevdalisiyim Serkan beyi uzun zamandır sizi dahada uzun zamandır ilgi ve sevgi ile takip ediyorum..Gece çoluk çocuk kar geliyor mutlulugu ile yatip sabah ersel Bey'in çalışması ile uyanınca üzüntüden bir anlık tepki verdim .. İnanın ilikci değil fanatik  şekilde ailece kar sevdalısıyız.. sizden ricam mutluluğumuza nasıl ortaksak üzüntülerimizide paylaşalım..sizi sevenlere hemen olumsuz yaklaşmayın.. Başarılı çalışma ve yorumlarınızın devamı dileği ile...
  Beğenenler:
  • KMA76, konuralp

Gececi vallahi ben cocuklarla iddaya bile girdim kar yagarsa ben onlari kara gomucem egerki yagmazsa bahce hortumuyla beni islaticaklar
  Beğenenler:
  • Dervis, exRage, gececi, konuralp

ALLAHIM İNŞALLAH YANILIRIM YARABBİM İNŞALLAH PERŞEMBEDEN BAŞLAR VE BİR HAFTA BOYUNCA ARA VERMEDEN KAR YAĞAR KIYILAR BİLE 30 CM OLUR TİZ ZAMANDA YARABBİM GÜLDÜR ŞU KAR MANYAĞI KULUNU AAAAMİİİİNNNN
  Beğenenler:
  • taner, zenteris

Ersel Bey temkinli yaklaşmayı tercih eden bir arkadaşımız, onun beklentiyi düşük tutarak olası negatif durumda hayal kırıklığı yaşamamak adına o şekilde yorumlarda bulunduğunu tahmin ediyorum. Yağış olacak ama kıyılar için yeterli soğuma olmayacak demek, “eğer beklenenden daha iyi şartlar gelişirse çok seviniriz, olmazsa da beklentiyi düşük tutarak büyük hayal kırıklığını önlemiş oluruz” demek bence. Nispeten doğru bir yaklaşım, ben de temkinli olma ve abartılı tepki vermeme taraftarıyım. Ama söz konusu “kar” olunca mantık susuyor, duygular patlıyor Smile
  Beğenenler:
  • ersel candan, jacobsss, KMA76

@Xooner çok güzel ifade etmişşimiz, gördüklerimiz yerine duygularımızı söylersek o zaman trol tayfadan bir farkımız kalmaz ki bu en büyük hata olur, her zaman sağlam adımla gitmeyi severim, herkesin görüşü farklıdır tabiki bunda saygı duyarım, abartı yorumlar her zaman trol tayfaya zemin hazırlar ve bilimsellikten uzaklaştırır. Troller hariç hepimiz kar tutkumuz için buradayız.
  Beğenenler:
  • KMA76, Xooner

(01-02-2019, 11:36 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2019, 11:29 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ecmwf perşembe akşamı saat 8 de istanbulun tüm batı yakasını örtü yapacak diyor

Farklı düşünüyorum  perşembe günü ve gecesi için : 850hpa yetersiz, rüzgar kuzey kuzeydoğu (poyraz-yıldız) bileşenli, karayele 4 ocakta dönüyor, Donma sınırı 400 metre ve üzeri, cuma günü hepsi ok , cuma cumatesi istanbul kar yağışlı, diğer detayları daha önceki sayfada yazmıştım.

Ersel candan benden elbetteki daha iyi çünkü ben bir tahminci degilim sadece paylaşılan verileri nette arayıp bulmaya çalışan biriyim.. şimdi sizin soylediklerinizle üzerine birşeyler daha katmaya çalışıyorum..  baş arıttıysam veya boşuna bir bilgi paylaştıysam affola..

Esttafurullah Hasan bey siz beni yanlış anladınız bu paylaşımlar çok güzel ve yerinde, bence ecmwf haritası değişecektir, bu yüzden de bana göre nedenini yazma ihtiyacı hissettim

(01-02-2019, 12:07 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Esttafurullah Hasan bey siz beni yanlış anladınız bu paylaşımlar çok güzel ve yerinde, bence ecmwf haritası değişecektir, bu yüzden de bana göre nedenini yazma ihtiyacı hissettim

Yok rica ederim ben darılmadım kızmadım yani bilmeden başka birşey paylaşıyor olabilirim o yüzden söyledimSmile

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi