| |
Ne sabahtır bu mavilik, ne akşam!
Uyandırmayın beni, uyanamam. Kaybolmuş sevdiklerimiz aşkına, Allah aşkına, gök, deniz aşkına Yağsın kar üstümüze buram buram… AMD
Yorumunuzun yeri burası, ben İstanbul sayfasından taşıyorum, siz tekrar paylaşıyorsunuz. Lütfen biraz yardımcı olun.
Yarın ve salı günü yağacak kar için fazla ümitlenmeyin. Havada görsel şölen yaratabilir ama yerlerde kar örtüsü oluşmayacak. İstanbul, maalesef 2019 yılında da şanssız.
2016 ve 2017 yıllarında yağan kar çok iyiydi. Üst üste DEK'ler bastırıyordu.
(01-06-2019, 05:02 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olsun herkes bu sistemle ilgili düşüncelerini yazsın. Serkan bey, Bünyamin Sürmeli dek yok, modellerin gösterdiği kadar yağış var demiş. Ne diyorsunuz? Bu arada mesajım neden silinmiş anlamadım. Troll yorumu ile mutsuz yorumlar ayrılamıyor sanırım. Halbuki bir tanesi bas bas bağırıyor.
(01-06-2019, 05:10 PM)SnowNow! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-06-2019, 05:02 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olsun herkes bu sistemle ilgili düşüncelerini yazsın. Mesajınızın neden silindiği ortada trol olmanıza gerek yok zaten trol olursanız burada olamazsınız, diğer yazdıklarımı okursanız mesajınızın niye silindiğini anlarsınız. Ayrımı gayet iyi yapıyoruz merak etmeyin siz.
(01-06-2019, 05:10 PM)SnowNow! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-06-2019, 05:02 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olsun herkes bu sistemle ilgili düşüncelerini yazsın. Bünyamin Sürmeli modelci olduğu için bu mesaja bir cevabım olamaz benim. Saygı duyarım |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |