| |
İnşallah beklemedeyiz ocak ayı için mevsim normallerinin üzerinde seyreden bir durum var can sıkıcı
(01-31-2019, 09:05 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 90'lı yıllar, ayazıyla meşhur, kış aylarında gündüzleri bile sıfırın altında sıcaklıklar yaşanan gri havasıyla meşhur bir ilçede yaşıyorum. Bütün kış ancak bir veya iki kez kar yağar, ki o da 5-10 cm yağar gerisi zehir gibi ayaz. Ramazan ayı kışa denk geliyor. Liseye gidiyorum. Dersler sıkıcı, hayat sıkıcı, tek eğlencem arkadaşlarım. Onlarla da okulda ne kadar görüşüp konuşabiliyorsak o kadar. Sabahın köründen akşama kadar okul (Anadolu Lisesi olduğundan tam gün eğitim). Akşam aç susuz iftar bekle. İftarı yaparım, ağırlık çöker, biraz uyurum, kalkınca ödevler, dersler. Teravih namazına çoğu zaman gidemiyorum, zaten çok kısıtlı olan zamanda ancak ödevler, yazılılara hazırlık ve istirahat. Sahura da kalktığım için uykusuzluktan ölüyorum adeta. Bütün sosyal hayatım okuldaki teneffüsler ve hafta sonları aç-susuz da olsam arkadaşlarla buz gibi ayazda birkaç saat de olsa buluşmak. Tüm hayatım bu. Gökyüzü gibi, soba dumanları gibi gri ötesi bir hayat. Çok güzel yazı olmuş kardeşim yüreğine sağlık benide eskilere götürdün eksik olma.. yeride burası merak etme hepimiz kar sevdalısıyız
Hasan Hocam yazım doğru yere taşınmış ama maalesef kitlelere ulaşamamış. Birçok kişi yalnızca İstanbul başlığından ibaret takip ediyor olduğundan buralar bomboş kalıyor. İstanbul başlığını dağıtıp her yere azar azar serpiştirip tüm sayfaların takip edilmesini mi saglasak acaba
Olması gereken yere taşıdım.
Yakında bütün forumları kapatıp. İstanbul, ülke, sohbet, şikayet bölümleri ile devam edeceğiz herhalde..
(01-31-2019, 10:35 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan Hocam yazım doğru yere taşınmış ama maalesef kitlelere ulaşamamış. Birçok kişi yalnızca İstanbul başlığından ibaret takip ediyor olduğundan buralar bomboş kalıyor. İstanbul başlığını dağıtıp her yere azar azar serpiştirip tüm sayfaların takip edilmesini mi saglasak acaba Kardeşim yazını ben taşımadım başka bir arkadaşımız taşımış, şahsi fikrim altına imzamı atacağım bir yazıydı duygusu sinerjisi ve yazıdaki akış çok iyiydi tebrik ederim oncelikle. Fakat bildiginiz gibi burada birşeyler in kararını bireysel olarak veremiyoruz bilindiği gibi bir kural varsa bu kuralada malesef uymak zorundayız, bunu %100 yapabiliyormuyuz tabiki hayır ama sizin mesajınız malesef kurala takılmış, bu sizi katılımcı olarak olumsuz etkilemesin lütfen burada yorumları ve katılımı iyi olan birisiniz size aynen devam diyorum..
Soner bey mesajınızı gerçekten çok beğendim. Burada ki mesajın taşınması olayını lütfen kişisel veya şahsi algılamayın. Burada birden fazla yönetici üyemiz mevcut. Onlara bazı insiyatifler ve bazı karar verme yetkileri veriyoruz. Genelde bizim uygulamamız üzerine sohbet edilip konuşulabilecek eğlenceli muhabbetler dönebilecek mesajları sohbet-muhabbet konusuna taşıyıp daha çok model ve tahmin üzerine olanları İstanbul için kar tahminleri konusuna taşımak. Bunu uygularken bazen gözden kaçanlar yada istisnai durumlar söz konusu olabilir. Fakat haklı olduğunuz bir nokta var. Forumu sadece istanbul için kar sevdaları konusundan ibaret görüp oradan başka takip edemeyen üyelerimiz var. Ama benim en başından beri sık sık yaptığım bir şeydir bu, insanları sık sık bu konu altına yönlendirmeye çalışıyorum. Bu tip özel mesajlar için ana sayfaya yada yan kenara bir mesaj panosu ekleyip haftanın en çok oylananları şeklinde bir uygulama düşünüyorum. Böylece konunuz futbol yorumlarında olsa bile göz önünde olacaktır.
Değinmeden edemeyeceğim tekrar ellerinize sağlık.
SUDAN ADAM
Çok teşekkür ediyorum. Sitemim kesinlikle sizlere değildir. Sitemim, Dünyanın İstanbul’dan ibaret olduğunu düşünen kişilere ve sitenin de bir tek İstanbul sayfasından ibaret olduğunu düşünenleredir. Belki vakitleri yoktur, belki dikkatlerinden kaçmıştır diyorum ama orada elli kişi varken başka sayfada beş kişi bile yoksa amacın paylaşmaktan çok yararlanmak olduğunu düşünüp üzülüyorum. Üzüntüm de emek veren insanlardan faydalanıp çekip gitmeleri gibi algılıyor olmamdandır. Benim alınganlığım da olabilir, bilemiyorum. Yoksa lütfen yanlış anlaşılmasın, sitenin kurallarından da düzeninden de hiçbir şikayetim yoktur. Saygılarımla.
Bu kadar insan sevgiliyi bekler gibi beklerken seni
Tam da Şubat'ın 14'ünde Sibirya'dan çıkıp gelsen beri Görmez misin beyaz sevgili, sana duyulan hasretleri Daha da bekletme artık, acele et, yürekler yangın yeri...
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |