Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ecmwf 0.5 cm zor vermiş yine hüsran .
resim

Allahu Teala ne emrederse o olur. Insallah hayal ettigimiz 20 30 cm aliriz.

Haydi simdi tempo kar geliyor...hadi bakalım eller havaya...Hayden hoppaaa. ..leyleyleyley....hopaaa..haydi bakalım halaya haydiii bakalım hopaaa. kiskis gülmekSmileSad?????

Serkan abi harita neden değişti birden  Sad
SUDAN ADAM

Artık GFS Takip edeceğiz. ECMWF bakmaya gerek yok.

(02-26-2018, 10:11 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artık GFS Takip edeceğiz. ECMWF bakmaya gerek yok.

Serkan bey ecmwf -10 lari sokarken kar haritasi neden bu şekilde?

Serkan bey artık ben endişe falan kalmadı yağış erken çıkıyor ama ben biraz karayele güveniyorum 10 cm de yapabilir 30 cm de ne düşerse bahtımıza

-10 giriyor kar haritasinda kar yok, sanirim yagisi sadece yagmur alacagiz gorunen bu

(02-26-2018, 10:08 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi harita neden değişti birden  Sad

Sefa, AB Alanı dedik. Siklonun gözü, yani hareketsiz boş merkezi orta trakya ve istanbul üzerinden geçecek şekilde gösteriliyor.
Yağış değişime her zaman açık.

resim

resim

(02-26-2018, 10:17 PM)Bursa1963 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -10 giriyor kar haritasinda kar yok, sanirim yagisi sadece yagmur alacagiz gorunen bu

Bu sistemde kar haritası falan yok belki 1 günlük kar alacağız haritalarda kar yoksa kar fotolarımız olacak inşallah Big Grin

Konuyu Okuyanlar:
Snowsedat, 29 Ziyaretçi