Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(07-26-2019, 11:32 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ozaman ankete gore cogumuzunki tutmamis oluyor 4kisi gelmicek demisti onlarinki tuttu ozaman oteleme onlara yaradi ????

3 Ağustos saat 23.59'a kadar herhangi bir yağış vs olmaz ise "Sistem falan gelmez" şıkkını seçenler tutturmuş olur.
Kim hangi şıkkı seçmiş? o tarihten sonra burada isimlerini yazar tutturanları tebrik ederiz ve neden bu şıkkı seçtiklerini de sorarız. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, ersel candan, snow41, ThunderSnow, Xooner

(Son Düzenleme: 07-27-2019, 07:51 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

Anket Burada, Henüz kapanmadı zaman var.

(07-27-2019, 07:17 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anket Burada, Henüz kapanmadı zaman var.

Serkan bey 3-10 agustos armutluya gidiyorum tatile sure yaklasinca bi tahminde bulunabilirmisiniz forumun akisina ters ama soyle bol gunezli bir beklentim var
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 07-27-2019, 11:37 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(07-27-2019, 09:18 AM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-27-2019, 07:17 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anket Burada, Henüz kapanmadı zaman var.

Serkan bey 3-10 agustos armutluya gidiyorum tatile sure yaklasinca bi tahminde bulunabilirmisiniz forumun akisina ters ama soyle bol gunezli bir beklentim var

Bugün yarın o günlere ait bir tahminde bulunurum.

Armutlu'da nereye gidiyorsunuz?

Bir zamanlar çok bulundum Armutlu'da.  Sunny
Soner Arıca ile uzun dostluklarımız oldu. 

Oda oraya tatile geliyordu ablasının evi vardı orada.
Bazı Bestelerini gece kumsalda yapardı, insanların aşina olduğu bazı şarkılar oradan çıkmadır.   Smile
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, ersel candan, Poyraz, snow41, taboo, ThunderSnow

Eeeee haftasonu geldi, birazda tebessüm edelim..... Big Grin eye Smile     https://scontent.fsaw1-10.fna.fbcdn.net/...e=5DAC1341

Serkan bey ihlas in devremulkleri var biliyorsaniz orada kaliyorum ama ne zaman gitsem hava bozuk daha iyi bir havada gidemedik

(07-27-2019, 11:40 AM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ihlas in devremulkleri var biliyorsaniz orada kaliyorum ama ne zaman gitsem hava bozuk daha iyi bir havada gidemedik

Anladım Hakan bey, 
Siz Armutlu girişindesiniz. 

Tamam o günlere ait detaylı bir tahminde bulunacağım inşallah

(07-27-2019, 06:11 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-26-2019, 11:32 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ozaman ankete gore cogumuzunki tutmamis oluyor 4kisi gelmicek demisti onlarinki tuttu ozaman oteleme onlara yaradi ????

3 Ağustos saat 23.59'a kadar herhangi bir yağış vs olmaz ise "Sistem falan gelmez" şıkkını seçenler tutturmuş olur.
Kim hangi şıkkı seçmiş? o tarihten sonra burada isimlerini yazar tutturanları tebrik ederiz ve neden bu şıkkı seçtiklerini de sorarız. thumbsup

Ben simdiden kaybettim gibi 2 - 3 gunluk otelemeyle ben 31 i demistim ???

Önümüzde yaklaşık 1 hafta yagıssız ve 30 derecelerde sıcak günler var
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, snowserkan, ThunderSnow

resim

Önümüzdeki hafta pazar günü yağış geliyor Serkan beyinde dediği gibi 2-3 gün ötelemeli olarak aysonu ağustos bası sistemi göründü geliyor bayrama kadar sürse ne iyi olur

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi