| |
Zeytinburnu. Baya şiddetli yağıyor. Yarim saattir. Hiç bir meteoroloji sitesinde. Burası hariç. Yağışla alakalı bi tahmin olmaması ilginç değil mi.
aldığım haberlere göre zeytinburnu - güngören tarafında yağmur bayağı yardırıyormuş
(07-30-2019, 10:13 AM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 3_10 agustos armutlu icin tahmininizi bekliyorum unuttunuz beni ? Merak etmeyin kolay kolay unutmam. ![]() Tatilinizi Sıkıntıya sokacak bir yağış vs beklemiyorum. Sıcaklıklar 30 derece altında seyredecek. Tatilinizi son bir kaç gününde ise 35 derece sınırını zorlayacak. Yalnız neredeyse hergün saat 11:00'den itibaren akşam saatlerine kadar poyraz hakim rüzgarlar olacak. Kumsalda etkilemez ancak 30-40 metre açıldığında karaya gelmelerde sıkıntı oluşturur buna dikkat edin. İyi tatiller dilerim.
(07-30-2019, 03:26 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-30-2019, 10:13 AM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 3_10 agustos armutlu icin tahmininizi bekliyorum unuttunuz beni ? Cok cok tesekkur ederim
Bugun trakyadan kopup gelen küçük kütleler istanbulda bölgesel sağanak geçişlerine neden oldu bu kütlele Gebzeye ulaşmadı ancak ara ara kara bulutlar göğü kapladı cogunlukluk hava kapadığında serin ama güneş cıktıgında oldukça sıcak saatler oldu
Ağustos 2ci yarı biz sıcak avrupa serin tarafta kalabilir, 8 ağustostan sonra tekrar ısınabiliriz, özellike orta ve doğu anadolu
Kurban bayramında kesin yagıs olur cunku hersene bayramın 4 gününün birinde yagıs oluyor kurban kanlarını yıkar diye eskilerden bir inanış var ama doğru ama sadece söylenti
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |