| |
Günaydın arkadaşlar. Şu anda Fatih Çapa'da usul usul yağmur yağıyor. Sabah sabah süpriz oldu.
1 Ekimden hemen sonra Sonbahar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlayacak.
Daha etkili ataklar ve sıklığı artmış vaziyette gelecekler. Uzun vadede ise; Kasım ayının 2.yarısında bir çok bölgede ilk kar tanelerini göreceğiz. Buna İstanbul'da dahil. Kim ne tahmin yapmış beni bağlamaz (kurum bazında) ben Atmosferin çıkardığı sesi dinlerim. Kasım 2.yarısı , Aralık (Kara kış tadında) Ocak biraz durgun, Şubat (kara kış tadında) Yakında detaylara ineceğiz. (Kış için ilk detaylı tahmini yapabilmek adına Ekim ilk 15 gün bana yetecektir.)
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever, Poyraz, snow41, Xooner
Serkan bey teşekkürler inşallah beklentilerimizin üzerinde bol karlı bir kış bizim olur
Az önce İstanbulda Silivrinin Açıklarında Marmara Denizinde 11.01 de 4.6 buyuklugunde bir deprem meydana geldi Deprem İstanbulun buyuk bölümünde hissedildi
TÜM İSTANBULLULARA HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ALLAH daha kötüsünden korusun
Marmara denizinde 4.5 deprem oldu, hepimize geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, dikkatli olmakta fayda var.
Çok kısa sürdü fakat çok sert vurdu hepimize geçmiş olsun. Yakın olduğumuz için çok hissettik.
SUDAN ADAM
Gebzede hissetmedi depremi sanırım Avrupa yakasına yakın oluşundan o bölge hissetti
Ege Bölgesi'nde Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Ege Bölgesi'nde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu akşam (24.09.2019 Salı) saatlerinden itibaren İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi, dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 24.09.2019 19:00-25.09.2019 12:00 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Yağış
Antalya’da Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Yarın (25.09.2019 Çarşamba) Antalya’da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Antalya merkez ile Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Kemer ve Akseki ilçelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2), İbradı, Serik ve Manavgat ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi, dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 25.09.2019 07:00-25.09.2019 23:59 Hadisenin Şiddeti Çok Kuvvetli Yağış |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 14 Ziyaretçi |