Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Kasim başindaki sistem guzel gorunuyor tam kis mevsimini animsatan cinsten gorunuyor artik kasim ayiyla birlikte 1 sistem 2 sistem derken arkasi gelir artik pespese yavas yavas sonbaharida geride birakiyoruz
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, KardanadamEmin, MaxZero, Snowsedat

Aybasindaki sistemde sicakliklar 15 derecelere hatta birkac derece altinada inebilir
  Beğenenler:
  • Burak1980, MaxZero, Snowsedat

Yağmadı, daha da yagmaz derken sahilde fena yakalandım Smile bereket versin ki 300 metre mesafede sığınacak yer buldum. Ussein Bolt’la yarışır bir hızda geldim Big Grin
  Beğenenler:
  • Burak1980, MaxZero, snow41, Snowsedat

Xooner bende acikcasi orada yagis beklemiyordum yagarsada cok etkili bir yagis olmayacagini soylemistim ama biraz fazla yagmis heralde
  Beğenenler:
  • MaxZero, Snowsedat, Xooner

Aynen, sabahtan bu yana damla damla çamur yağdı, dedim daha da yagmaz. Hop, yedik yağmuru Smile yine de etkili değildi, hafif hafif yağdı. Tahminler tuttu yani.
  Beğenenler:
  • Burak1980, MaxZero, snow41, Snowsedat

istanbula onumuzdeki 4 - 5 gun daha yagmazsa ki şu anki gidişhat oyle gorunuyor Serkan beyden kupamizi aliyoruz ???
  Beğenenler:
  • MaxZero, Snowsedat

Ay sonuna dikkat yaklaşıyor yaklaşmakta olan. mevsime göre soğuk olacak havalar yağışlar da gayet güzel.
  Beğenenler:
  • adakar, MaxZero

Günaydın..

Accuweather Avrupa 2019-2020 kış tahmini hakkında bol bol konuşulmuştur şimdiye kadar diye girdim ama tablo olumsuz olunca içinden gelmemiş kimsenin konuşmak da haklı olarak. Ne yazık ki Balkanlar için sakin, ılık bir kış öngörüsü var. 2-3 hafta süren sisli puslu Azorlu havaları, aralıklı sistemler bölebilir demişler. Umarım tahminlerinde karavana attıkları bir kış olur, keza anlattıkları şu an sonbaharda yaşadığımızın devamı gibi görünüyor. Bir umut olarak kuzeyimizin kışın ikinci yarısında soğuması var, oradan bize de bişiler düşebilir.

resim

https://www.accuweather.com/en/weather-n...ast/601922
  Beğenenler:
  • MaxZero, Xooner

(Son Düzenleme: 10-17-2019, 09:51 AM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Accuya güvenme accusuz da kalma. Bu kış tahminleri tutmayacak nokta. Bu sadece bir temenni değil adamlar genel olarak yazıyorlar geçen sene şubat sonu canavarı bir anda geldi ve balkanları avrupayı kırdı geçirdi biz ucundan nasiplendik ve o sistemde istanbul bile sürpriz şekilde kar almıştı hem de beklenenden daha fazla.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, MaxZero, Xooner

(Son Düzenleme: 10-17-2019, 10:04 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

Yakında (en geç ay sonu) bizde tahminimizi yapacağız.
Accuweather son 1-2 aylık deseni baz alarak gidişata bir öngörüde bulunmuş.
Haklı oldukları bazı noktalar var ancak bu tüm sezonu kapsamıyor.

Belki Aralık ilk yarısı ile Şubat ayının diğer yarısı için öngörüleri doğru çıkabilir.

Bizde tahminimizi yapacağız. Birde bizden dinlersiniz neler olabileceğini.

Konuyu Okuyanlar:
10 Ziyaretçi