Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(10-25-2019, 12:38 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Engin Bey yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum.

Demişsiniz ya 'Bunca şeye sahip değildik ama çok daha mutluyduk' diye..

Bana kalırsa bunca şeye sahip olmaktansa ben o yaşadığımız yılları..
O günlerde sahip olduklarımızı tercih ederdim..
Şimdilerde diyoruz ya her şeylere sahibiz ama mutlu değiliz diye..
Aslında biz sahip olduklarımızın değerini bilemedik..
Sevgiyi , Saygıyı , Yardımlaşmayı , Aile olmayı , İçten kahkahayla gülmeyi ,
Elimizdeki nimetlere karşı Şükür edebilmeyi unuttuk, bunları kaybettik..
Biz asıl Örf ve Adetlerimizi kaybettik ve şimdide mutlu değiliz diyoruz..
Mutlu olmak şimdilerdeki gibi bir çocuğa alınan çok pahalı bir hediyenin
1 saat sonra yüzüne bakılmaması gibi olduğu bu zamanda..
Benim çocukluğumda bize verilen bir şekerin bile yerini tutmazdı..

İşte biz hep diyoruz ya neden KAR sevdalısıyız diye..
Aslında biz o saflığın ve temizliğin simgesi olduğu için seviyoruz..
O beyaz örtü kısa sürede olsa kötüyü, kiri, pisi, kapattığı için seviyoruz..
Belkide o Karın üstünde sevdiğinle el ele yürümek bize mutluluk veriyor ondan seviyoruz..
Ama ne olursa olsun biliyorum ki biz her şeyi Allah rızası için seviyoruz..
Cuma günümüzün hayırlara vesile olması dileğiyle..
Selam ve dua ile kalın dostlar..
Bu konu ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi....Tebrik ederim ve tüm söylediklerinin altına imzamı atarım Hasan KARdeşim.... thumbsup thumbsup thumbsup

(Son Düzenleme: 10-25-2019, 02:02 PM, Düzenleyen: Enginist.)

Hasan bey yazdıklarınızın altına imzamı atarım.

Kendimiz olmaktan çıktık.

Bir an evvel bizi biz yapan değerlerimizi gün yüzüne çıkarmalı ve işe önce kendimizden başlamalıyız.

Emin bey evet yalnız değilsiniz Smile

Sizlere de Hayırlı Cumalar

ECMF-EPS Sabah çıktıları  Bakın aynı saatler ve aradaki büyük fark hangisine bakıp tahmin yapalım şimdi 
resimresim

(10-25-2019, 11:51 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

virtual 10 sided dice

Biri bana bunu açıklasın Smile GEM almış sibiryayı üstümüze indirmiş ayın 2 sinde Smile

Ya bu nasıl ????

Ne güzel bir görüntü bu böyle
  Beğenenler:
  • ersel candan, MaxZero, Snowsedat

Yarın İstanbulun ve Gebzenin kuzeyi hafif yağışlı pazar günü ise İstanbul il geneli ile Gebze ve Kocaeli il genelinde hafif zayıf yağış geçişleri görülebilir çok etkili bir yagıs beklenmiyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, MaxZero, Snowsedat

SİBİRYA EKSPRESİ.....YENİ DEMİRYOLUMUZ AÇILDI, SIRA SENİN HAREKET GÜNLERİNE GELDİ, GELİRKEN HANGİ İSTASYONA UĞRARSAN UĞRA, MALTEPE'Yİ ES GEÇME SAKIN....BİLKİ O İSTASYONDA BELKİ SENİ YILLARDIR BEKLİYEN BİRİLERİ OLABİLİR..... eye Dash Spiteful Smile thumbsup      https://scontent.fada1-3.fna.fbcdn.net/v...e=5E20FD51

Emin bey meşhur ekspresi koymuşsunuz evet gecen yıl yollar kapalıydı gelememişti bu yıl yollar açık istanbulu bir uçtan bir uca geçip gebzeyede gelmesini bekliyoruz haydi hayırlısı artık
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, MaxZero, Snowsedat

(10-25-2019, 05:25 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey meşhur ekspresi koymuşsunuz evet gecen yıl yollar kapalıydı gelememişti bu yıl yollar açık istanbulu bir uçtan bir uca geçip gebzeyede gelmesini bekliyoruz haydi hayırlısı artık

Snow41 ALLAH'ın izniyle BU SENE O SENE olacak, temenni ve arzumuz bu yönde.... eye Smile thumbsup

Insallah bakalim hayirlisiyla hep derim bu kis 2 veya 3 tane saglam kar yagisimiz olsun yeter aralik ocak subat boyunca hergun kar yagsin diye bir beklentimiz yok sonucta hayirlisi artik bekleyip gorecegiz efsane 1986 kisini unutmuyoruz birgun oncesi 27 - 28 derecelerde sicaklik varken ertesi gunu sicaklik birden 25 derece birden dusup 4 marttan 15 marta kadar durmadan yagan bir kar gorduk oyleyse diyoruz ki neden BU SENE O SENE olmasin

Bu diyagrama bakıp söyleyecek çok şey var ama yinede diğer modellerede bakıp bu işin doğası gereği paralellik kurmamız gerekiyor....Takibe devam. thumbsup      http://old.wetterzentrale.de/pics/MT8_Istanbul_ens.png

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi