Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(Son Düzenleme: 12-24-2019, 11:39 AM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Serkancım mesajıma cevap pilizzzzzzzzzzzz

NOT: Bu tarz yorumları İstanbul Kar Tahminleri Sayfasında paylaşmayın, orası kişisel muhabbet sayfası değil, bunları yazabileceğiniz başlıklarımız forum içerisinde mevcut.

(12-24-2019, 10:22 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkancım mesajıma cevap pilizzzzzzzzzzzz

Ne yapacaksın cevap vermezsem?Smile

Benim Ariftarif olduğumu mu iddia edeceksin.
Kimseyi inandıramazsın.
  Beğenenler:
  • gececi, snow41

Rütbemi yükselt arif hocam pardon SErkan bey dostum

Hangi rütbeyi istiyorsun ve niye istiyorsun?

SEnden sonra ikinci adam olmak veliaht gibi düşün sen bul rütbeyi üstadım. Smile

Yönetim haklıyı haksızı doğruyu yanlışı en iyi bilendir bu güzide forumumuzda ben nacizane bilgi dağarcığını genişletmek isteyen bir üyeyim sadece..Serkan bey sevdalısı ve onun vekilleri ne saygı duyan bir insanım..Forum kuralları ne ise ona uymayı şart edinerek üye oldum ve çok mutluyum..Sadece Hasan bey niye aramızda değil artık onu merak ediyorum ..Üye lerin bazı ayrılık sebeplerini bilmeye hakkı var diye düşünüyorum ki biz nacizane üyelerde aynı duruma düşmeyelim... Biz yaptık oldu algısı diğer forum sevdalılarına haksızlık olarak yansımasın istiyorum ....Saygılarımı yönetime sunuyorum ... kusurum varsa sorarak durumu özür diliyorum..Ceza almam gerekiyorsa yönetim doğru olanı bilendir hakkım helal olsun...

(12-25-2019, 09:44 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yönetim haklıyı haksızı doğruyu yanlışı en iyi bilendir bu güzide forumumuzda ben nacizane bilgi dağarcığını genişletmek isteyen bir üyeyim sadece..Serkan bey sevdalısı ve onun vekilleri ne saygı duyan bir insanım..Forum kuralları ne ise ona uymayı şart edinerek üye oldum ve çok mutluyum..Sadece Hasan bey niye aramızda değil artık onu merak ediyorum ..Üye lerin bazı ayrılık sebeplerini bilmeye hakkı var diye düşünüyorum ki biz nacizane üyelerde aynı duruma düşmeyelim... Biz yaptık oldu algısı  diğer forum sevdalılarına haksızlık olarak yansımasın istiyorum ....Saygılarımı yönetime sunuyorum ... kusurum varsa sorarak durumu özür diliyorum..Ceza almam gerekiyorsa yönetim doğru olanı bilendir hakkım helal olsun...
Merhaba, 

Bazı şeyler söylenemeyecek kadar inciticidir. 

Buradaki en temel gayemiz forumun devamlılığı ve bölünmez bütünlüğüdür

Şahıslar geçicidir forum kalıcı olmalıdır.
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Poyraz, Snowtime, ThunderSnow, Xooner

Forumumuzda bulunmaktan gurur duyuyorum inşallah hata yapan kıymetli fertler de bu gururu tekrardan yaşamak için hatasından dönüp aramıza geri katılırlar ..hem öğretmen hem saygı duyulan bir insansınız Serkan bey öğrenciniz olmaktan şeref duyuyorum ve öğreniyorum boşa gitmiyor hiçbir şey emin olunuz lütfen...sizleri çok seviyoruz..
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Poyraz, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow, Xooner

(12-25-2019, 10:59 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumumuzda bulunmaktan gurur duyuyorum inşallah hata yapan kıymetli fertler de bu gururu tekrardan yaşamak için hatasından dönüp aramıza geri katılırlar ..hem öğretmen hem saygı duyulan bir insansınız Serkan bey öğrenciniz olmaktan şeref duyuyorum ve öğreniyorum boşa gitmiyor hiçbir şey emin olunuz lütfen...sizleri çok seviyoruz..

Çok teşekkür ediyorum. 
Bizde tüm üyelerimiz ile gurur duyuyoruz. 

İnsanlara bir şeyler verebilmek ve karşılığında sevgiyi saygıyı almak en büyük şeref ve mutluluk bizler için. 

Bizde sizleri seviyoruz.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, gececi, Poyraz, ThunderSnow, Xooner

Emin Bey görünmüyor bir süredir bir sorun mu var acaba?

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi