Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, snow41, Snowsedat

O zaman eger 7 - 8 subat sistemi gelirse 10 - 15 arasi gelicek sistemle birlesme olasiligida var super olur boyle birsey

7_8 Şubat adında bir sistemin beklediğim sistemle birleşme boşanma gibi bir durumu yoktur
Gfs modeli beklediğimiz sistem için patinaj çekmektedir.

Gfs'nin 7-8 gibi gösterdiği sistem bahsettiğim sistemin oluşum aşamasıdır.
Modellere bakarken bir bütün olarak bakın.

Puzzle gibi düşünün ve onları birleştirin.

Tahminim aşağıdaki linktedir.

https://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=758

Bugün ao bozdu nao idare eder bakalım neler olacak bekliyorum 4 gözle 7 8 şubatı gfs vermiyorum diyor Gem sizin diyor napcaz şimdi biz Emin inşallah gelir de seviniriz.
  Beğenenler:
  • snow41

(01-28-2020, 05:21 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün ao bozdu nao idare eder bakalım neler olacak bekliyorum 4 gözle 7 8 şubatı gfs vermiyorum diyor Gem sizin diyor napcaz şimdi  biz Emin inşallah  gelir de seviniriz.

Ahmet KARdeş, valla ne yapacağımız ortada, onlar vermiyorsa biz almasını biliriz, varmı öyle pes etmek...kös kös oturmak yok, sinekden yağ çıkarmaya devam..... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, snow41, Snowsedat

gefs control 
gfs de bu sinoptiğe dönebilir
https://images.meteociel.fr/im/5544/anim_xeb0.gif
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, Poyraz, Snowsedat

Gfs akşam güncellemesi
Umutlar tükenmiş değil

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, hacimurat, Nuray, Snowsedat

Bundan daha saçma bir sinoptik hiç gormemistim

Modellere, verilere bağlı kalınarak tahmin yapmanın gerçekten en zor olduğu dönemi yaşıyoruz. 6 saatte bir değişim gösteren modelleri yorumlamak için ne kadar gayret sarfetsek, 6 saat sonraki güncellemede söylediklerimizi yutmak zorunda kalıyoruz. Şu günlere kadar gelen sistemlerin hepsi genelde sınırda kaldığından istediğimiz, arzuladığımız sonucu almış değiliz. Bu demek değilki bu şartlar sürecekse bizlerde takibi bırakacağız, hayır, asla böyle bir düşüncem yoksada bu durumların bizleri birhayli yıprattığı, yorduğu açık konuşmak gerekirse aşikar... Yorulduk, yıprandık ama pesde etmeyeceğiz, enazından ben etmeyeceğim. Şu bir gerçekki Ocak ayının sonuna geliyoruz, önümüzde elle tutulur, Şubat ve Mart ayı var, umutlar tükenmiş değil. Ayrıca Şubat ilk haftasından sonra birşeyler yaşanacak gibi duruyor. Geri kalan enerjimizle süreci takipetmeye devam edeceğiz. ALLAH, ın izniyle iyi bir sistem almadan bu KIŞ sezonunu kapatmayı hicbirimiz istemiyoruz. Bizim kitabımızda umutsuzluğa, yeise yer yoktur, olmayacakda. Çok yakında güzel haberlerle karşınızda olmak dileklerimle hayırlı akşamlarınız olsun. Saygı ve sevgilerimle...

Konuyu Okuyanlar:
Akın, efe90, 57 Ziyaretçi