| |
Selamün aleyküm arkadaşlar modeller ne olursa olsun değişecektir bu sistem Allah'ın izniyle bizim bir önceki sistemden daha umutluyum yağışın bol olacağı bir Şubat yaşağacagız büyük ihtimal Serkan bey bu sene kış için paylaştığı bekledigi grafiğin oluşumu benim için oluşmaya başladı ayın 7sinde o soğuklar giriş yapmaya başlıyor ben 10 dan itibaren İstanbul'da kar bekliyorum altını çiziyorum geçen sene kaybettiğimiz sistemler aynısını geçen sistemde yaşadık yb alanı çok dardı bekleyelim görelim moral bozmayı ben kaçan bir önceki sistemden bu kadar beklentim yoktu yağış bol soğuma olacaktır Allah'ın izniyle herkese hayırlı geceler.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Jacket80, kral, Mustafa Torun 0834, Nuray, OfluMevlüt, Poyraz, snow41, snowmanadnan, Snowsedat, snowserkan, tokraton
Kuzeyde soğuma yok arkadaşlar.. Modellerin gösterdiği maviliklerin ne derece aldatıcı olduğu Kuzeydeki şehirlere bakınca ortaya çıkıyor.. Kievde gündüz hava sıcaklığı artı derecelerde, Moskovada aynı şekilde.. Bu ayda ciddi şekilde eksi dereceler görünürdü..Avrupa keza ortada.. Karadenizin üst tarafı soğuyacak ki bize bişeyler insin..
(01-28-2020, 11:05 PM)sevimlican1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kuzeyde soğuma yok arkadaşlar.. Modellerin gösterdiği maviliklerin ne derece aldatıcı olduğu Kuzeydeki şehirlere bakınca ortaya çıkıyor.. Kievde gündüz hava sıcaklığı artı derecelerde, Moskovada aynı şekilde.. Bu ayda ciddi şekilde eksi dereceler görünürdü..Avrupa keza ortada.. Karadenizin üst tarafı soğuyacak ki bize bişeyler insin.. Biz de aynen bunu belirtiyoruz dostum. Üst Seviyedeki soğuklar parçalanıp alt seviyelere inmeden bize iyi bir ekmek çıkmaz. Bu konuda herkes hemfikir sanırım. Pv'nin parçalanıp bize gelmesi de bahsettiğiniz Kiev gibi Moskova gibi şehirlere de soğuk getirecek. Kısacası, bizim beklediğimiz parçalanma tüm Avrupa ve Kuzey ülkeleri ile bize soğukları getirecek. Umarım ki iyi zamanda iyi bir yerde olur bu parçalanma.
(01-28-2020, 11:05 PM)sevimlican1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kuzeyde soğuma yok arkadaşlar.. Modellerin gösterdiği maviliklerin ne derece aldatıcı olduğu Kuzeydeki şehirlere bakınca ortaya çıkıyor.. Kievde gündüz hava sıcaklığı artı derecelerde, Moskovada aynı şekilde.. Bu ayda ciddi şekilde eksi dereceler görünürdü..Avrupa keza ortada.. Karadenizin üst tarafı soğuyacak ki bize bişeyler insin.. Bir kaç güne her şey düzelecek ??
Arkadaşlar o soğuklar kademeli kademeli gelecek sabredin adımı yazın o gelecek sessiz sessiz gelecek ???
GFS bu sefer ECMWF, nin 7- 8- 9- 10 Şubat için günlerdir beklediğim sistemi veriyor, artık kaçarı yok bu işin..Biraz daha bu modeller böyle gelirse meşaleleri yakın. Günlerdir bir görünüyor, bir kayboluyordu. Hepimizi kahretmişti, sinir sistemimiz bayağı bir zayıflamıştı, benim gibi dirençli ve inatçı kişiliğimi nerdeyse bastırmaya başlamıştı. Sonuçta biz kazanacağız. Bu 7- 11 Şubat sistemini ALLAH, ın izniyle alacağız...
![]() fatih baran et ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, gunay75, hacimurat, kral, mehmet karsever, Nuray, RECEP_3434, Reis, snow41, Snowsedat, snowserkan
Dün çok saçma bir model vermişti mümkün değildi zaten öyle bir sinoptik
8-9 şubat civarı bir gösterip bir yokediyor ins bu sefer gelir Bu bize hep sınırda kalıp hepimizi gıcık eden sistemlerin bir faydası kuzeyimizi epey soğuttu yeterlimi bilmiyorum ama böyle bir artısı oldu Bu arada. Bende artık daha aktif olarak hep burada olacağım ins
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Captmehmet, Emreitsa, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, mehmet karsever, Nuray, Poyraz, RECEP_3434, snow41, snowserkan
(01-29-2020, 07:53 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS bu sefer ECMWF, nin 7- 8- 9- 10 Şubat için günlerdir beklediğim sistemi veriyor, artık kaçarı yok bu işin..Biraz daha bu modeller böyle gelirse meşaleleri yakın. Günlerdir bir görünüyor, bir kayboluyordu. Hepimizi kahretmişti, sinir sistemimiz bayağı bir zayıflamıştı, benim gibi dirençli ve inatçı kişiliğimi nerdeyse bastırmaya başlamıştı. Sonuçta biz kazanacağız. Bu 7- 11 Şubat sistemini ALLAH, ın izniyle alacağız... Evet bu kez israrli geliyor ve zaman azaliyor ama kaybolmuyor bir guncellemede kaybolsada hemen sonrakinde geri geliyor 9 - 10 gun kaldi bu kez olacak gibi dun Serkan beyde demisti 7 - 8 subatta döngü baslayacak ama asil sistem 10 - 15 subat arasinda diye ama benim 7 - 8 subat sisteminden umudum var
Değerli arkadaşlar görünen oki biz ne yapsak, ne etsek, ne söylesek, istenenler beklenenler gerçekleşmediğinde insanların ilgileri, alakaları kesiliyor. İyide birazda bizim açımızdan düşünülse belki bu kadar önyargılı, kestirip attıran tavırlardan vazgeçilir diye düşünüyorum. Buraya katıldığım katılalı bugüne değin şahsıma gösterilen ilgiye çok teşekkür ederim. Şu nankör dünyada insanın sevenide oluyor sevmeyenide. Herşey yolundaysa, sistemler göründüğü gibi geliyorsa sizden iyisi, bilgilisi yok, pohpohların ardıarkası kesilmiyor, tahminleri yaparken onca emek verirken,herkes beğeni butonlarına artık bir zahmet dokunabiliyor, dostlarınız, sevenleriniz gırla gidiyor. Ama yok siz verilere, modellere bakıp herşeye rağmen tahmin yaptığınız halde, o modeller 6 saat sonra kıvırıp sistemi vermiyorsa ve neticede sistemlerde sınırda geliyorsa, varın, görünki o sizi seven, sizle candan, ilmekle bağlanmış, sizi her fırsatta göklere çıkaran insanlar bir anda kaskatı olmuş, sizin daima arkanızda olduğunu hissedip güven duyduğunuz insanlar bile kendileri hep önplanda kalabilme egosuna yenilip, bazen sizi sırtınızdan vurabiliyor eleştirinin bini bir para, veryansının haddi hesabı yok, siz hiçbirşey bilmiyorsunuz, hiçbirşeyden anlamıyorsunuz, gelmeyen sistemin baş sorumlususunuz, beğeniler 1 e, 2 ye düşüyor...Anlıyorsunuzki tüm emekleriniz, yaptıklarınız, harcadığınız efor, sıfır noktasında, herşey boş..Dünya işte böyle, hiçde adil olmayan bir dünyada yaşıyoruz...İnsanlar herşey yolundayken iyi, birşeyler bozulduğunda kötü olmamalı..Dostluklar, arkadaşlıklar böyle boş şeylerle heba edilmemeli diye düşünüyorum. Vefa kelimesi çok ağırdır, önemlidir, ayrıcalıktır, insan olmanın temel taşlarındandır. Çıkara, menfaate, beklentilere dayalı ilişkiler,günü geldiğinde bitmeye mahkumdur...Uzun yıllarca bu işde çok şeyler yaşadım, deneyimlerim, yıpranmışlıklarım acı, tatlı tecrübelerim oldu, çok ama çok emekler sarfettim bu yolda. Peki karşılığında ne kazandım sanıyorsunuz, onuda varın siz düşünün...Biz insanoğlu, her fırsatta kediye nankördür diyoruz ya....demeyin lütfen... ( hayat başlıbaşına tecrübelerden ibarettir, anlam çıkarabilenlere ne mutlu.)Kusura bakmayın, başınızı ağrıttım...Saygı ve sevgilerimle...
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Cino, Ekrem14, Elifcanarda, Emreitsa, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 37 Ziyaretçi |