| |
Efsane falan istemiyorum. 10 cm olsun yeter. Allah bereket versin. Efsane isteye isteye halimiz bu. 10 santime razıyım.
Sistemle ilgili yazdigim mesaj neden silindi??
Benim mesajim sohbet ile alaki degildi ?! Ayrica buraya tasinmak yerine tamamen silinmis biri adam akilli bir aciklama yapar mi?
Ersel bey daha sistem geçmemişken siz olumsuz mesajlara başlamışsınız neyiz özrünü diliyorsun
sistemi getiren getüren bizler değiliz buradaki tahminci arkadaşlar herkes gördüğünü paylaşıyor ve kaldıki şuanda İstanbul'da Radar hareketli ve güzel yağış alan bölgeler varken özellikle siz tahminci arkadaşların burada olumsuz birşey yazması bana pek masumane gelmiyor açıkcası
Ben herkes gibi gordugumu yaziyorum Hasan bey, yagisin etkin kismi dun aksamdan bu sabaha karsi idi, sistem bana gore yagis anlaminda gecti bunu gormemeniz ilginc, bundan sonraki kisim soguk olacak kisim. Yorumlarim benim gorusumdur siz bunu olumsuz gorebilrisiniz ben gercekcilik derim, sistem bitince tekrar bu konuyu degerlendiririz.
Konuyu ben uzatmiyorum, serkan bey diger konuda yazmis orda konu kapandi. Hasan bey bana bir mesaj yazmis “cevap vermek hakkim” geregi mesaja istinadan cevap yazdim.
Bilginize. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |