| |
Merhaba arkadaşlar. Tatil bekleyenlerin sesi ben olacağım.
Kar yağışımız ve tatilimiz bol olsun. Bu sene şansımız azaldı ama o rezil forumdan sonra böyle kaliteli bir forumun ömrü uzun olacaktır, efsane kışlar yaşayacağız birlikte.
Kapanışı şöyle 2-3 günlük tipi şeklinde bir kar yağışı alarak kapatabilsek ne kadar güzel olur.☺
Uzun zamandır o siteyi takip ederdim...oysa ki herşey nasıl da insan olmakla başlıyor değilmi arkadaşlar?o kadar linç girişimine rağmen bu arkadaşımız ayrılırken bile efendiliğini bozmadı ya, bakın sırf ben bu yüzden buraya geldim.Senin gittiğin yere gelen bu güzel dostlarının da tıpkı senin gibi olduklarından eminim serkan bey..Bu yüzden tüm gelen kardeşlerime kucak dolusu saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Hoşgeldiniz.
Sabırsızlıkla beklediğimiz kar gibi tertemiz dostluklar, hiç şüphesiz en büyük kazancımız olacaktır.Bu yüzden forumu oluşturan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Merhaba serkan bey
Bu saatten sonra gelecek soğuklar zararlı olmaz mı? Bizim burada ( kilis) bademler çiçek acti, gelecek bir soğuk hava hepsini mahveder. Böyle bir durum mümkün mü?
Burnuma ılık kokular geliyor inşallah kimse burada ılıkçılık yapmaya kalkmaz çünkü burası wow mudur cow mudur oraya benzemez haberiniz olsun
Burnunuza hiç ılık kokusu gelmesin, burada kim terbiye sınırlarını aşarsa, saygısızlık yaparsa siteden sınırsız olarak uzaklaştırılacaktır.Ben burada gün içinde üye yorumlarını takip ediyorum, tabiki gözümden kaçan olabilir, sizlerde gözden kaçanları bana bildirebilirsiniz gereği yapılacaktır, sonuçta kimsenin buradaki huzuru bozmaya hakkı yok. Burada hepimizi birleştiren (Kar Sevdası) Serkan abi tahmini yapar tutar veya tutmaz sonuç ta kar'ı kendisi yağdırmıyor allahın işin hepimiz isteriz ki yağsın özlemimiz bitsin ama bu sene sanki ülkemizi melekler koruyor soğuk ataklardan, gelen sistem geliyor fakat yağışmızda sıkıntı oluyor, ama kış henüz bitmedi umudumuzu kaybetmeyelim.
Öncelikle hayırlı olsun abi yeni forumun Rabbim utandırmasın,
Diğer malum siteden iki üç yıldır takip ediyorum seni ve hiç bıkmadan Usanmadan hiç bir çıkar gözetmeksizin hele hele o kadar seviyesi düşük ve kendini bilmez dedesi torunu hidroforu patlıcanı koca Karısı cemresi vs olan bi ortamda senin sabrını gerçekten Allah için tebrik ediyorum,ona rağmen tahminlerinin karşısında her zaman dimdik durmanda ayrıca takdir edilebilecek bi durum vesselam, Adı üstünde bu bir tahmin,Takdir tabiki yüce YARADANIN.. Başarılarının devamını dilerim abi..
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Düşünceleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağolun Varolun. Tahmin ve fikir belirtmek kanıtlarıyla,verilerle olursa tabiki ardına kadar serbest. Hava sıcak olacaksa sıcak,Fırtına olacaksa fırtına olacak diyeceğiz elbette. Ama bunu verilerle yapacağız. Fakat saman altından su yürütmelere kesinlikle izin yok,uyarmada yok.Bu tip yorumlar Görüldüğü an silinip,yazan kişide süresiz engellenir. Bizler bu tutumlardan,bilinçli yapılan bu saldırılardan çok çektik. O İş orda kaldı, Burası Kar sevdalılarının,Hava olaylarına aşık olanların mekanı.
Nedendir bilmiyorum ama istemsizce ve çıkarsızca üye sayısının artmasına sevinenlerdenim.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Snowsedat, 40 Ziyaretçi |

Kar yağışımız ve tatilimiz bol olsun. Bu sene şansımız azaldı ama o rezil forumdan sonra böyle kaliteli bir forumun ömrü uzun olacaktır, efsane kışlar yaşayacağız birlikte.

Nedendir bilmiyorum ama istemsizce ve çıkarsızca üye sayısının artmasına sevinenlerdenim.