| |
Balıkesir'de 5 büyüklüğünde deprem olmuş (Akçaköy merkezli). 10 dakika sonra Bayat, Balıkesir bölgesinde 4.5 büyüklüğünde başka bir deprem olmuş.
Depremi hisseden varsa (zira ben hissetmedim) geçmiş olsun.
Kar candır, gerisi yalandır.
Herkese geçmiş olsun Istanbul da hissedilmedi sanırım yada ben hissetmedim..
Depremi hisseden herkese geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah...
Ülkemizde deprem gerçeğini unutmayın unutturmayın, hazırlıklarınızı yapın, daha sonra yaparım demeyin arkadaşlar,
Manisa 4.6 hisseden herkese geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah.
Sabah saatlerinde 08.53 te Türkiye İran sınırında 5.9 buyuklugunde deprem meydana geldi Vanın Başkale ilçesine bağlı 4 köyde bazı evler yıkıldı 3 ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetti 5 te yaralı var ancak enkaz altında insanlar olduğu söyleniyor inşallah sag olarak kurtarılırlar ölenlere Allahtan rahmet yaralılara sifalar diliyorum tum yurdumuza ve VAN a geçmiş olsun
Yaşadığım depremlerden farkı sağa solla salanmadım bir yukarı bir aşağı hareket oldu
Serkan Bey Merhaba
Konu başlığı burası değil ama Ukraynada çıkan yangının çernobil bölgesine çok yaklaştığı haberleri var. Radyasyonun 16 kat arttığı söyleniyor. O bölgeden bize hava ve yağışlarla birlikte taşınım olabilir mi?
(04-14-2020, 04:09 AM)ahmetmsl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey Merhaba Sorunuzun cevabı bu olabilir https://twitter.com/Mikdatca/status/1250...71907?s=09 |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |