| |
Yaz a başlarken İstanbul da yaz ayını gece pencerelerini kapalı uyuyarak geçireceksin deseler kim inanırdı ? Gündüzler püfür püfür geceler serin . Maşallah.
Beğenenler:
• adakar, Bluecities, Burak1980, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr, Xooner
Herkese merhaba,
Serkan beye söyledim burayada yazayım ben ersel candan yada bursa1963 , bazı seylere kızımıştım ancak kar atmosfer tutkusu bunu unutturyor, yönetim uygun görürse yazmaya devam edeceğim. Kısa vadeye bakarsak 14-15 temmuzda sert bir soğuma alacağız , rüzgarın bugün durduğuna bakmayın yine şiddetlenecek ve salı yıldız poyraza dönecek ve havayı hızla soğutacak, temmuz için uç değerler görülecek, şartlar uygun olursa lokal yağışlarda görülebilir. Serinlik izmire kadar gelecek ancak iç ege akdeniz kavrulmaya devam. 30 temmuz - 7 ağustos çok sıcak bir atak alabilirz takip ediyorum. iyi hafta sonları.
BS1963
(07-11-2020, 12:35 PM)Bluecities Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba, Ersel candan yazabilirsin elbette. Hava olaylarına tutkun ve sitemize karşı sempatin var. Ne görüyorsan onu yaz. ![]() İstersen ersel candan kullanıcı adını istersen de şu anda kullandığın kullanıcı adı ile devam et.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bluecities, Burak1980,
Yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da yağışlar görülecek.
Yağışlar daha çok İstanbul'un doğusunda olacak. Gün boyu Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de yağış geçişleri olacak.
Beğenenler:
• adakar, ahmetmsl, AZOR, Bluecities, Burak1980, Ekrem14, gececi, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, muratg, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14, gececi, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, snowserkan, volkan34tr
Hava muhteşem değil mi... Serin serin mis gibi... Temmuzun ortasını da getirdik ha gayret. Umarım bu ayın geri kalanını ve ağustosu da böyle nefes alabildiğimiz, geceleri ter içinde uyumaya çalışmadan, gündüzleri işimize gücümüze konsantre olabildiğimiz şekilde geçirebiliriz.
Herkese sağlıklı günler ve bol kazançlar. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Bluecities, Burak1980, Ekrem14,
Doğu Karadeniz Bölgesinde sel felaketi Artvin'de 4 kişi malesef vefat etmiş
https://twitter.com/ALiBakr53/status/128...38729?s=09 https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son...p-5927481/
Yurdun dört bir yanından serin hava haberleri geliyor. Bi tek biz mi yanıyoruz yahu? Bugün dışarıda biraz işim vardı, ben dahil dışarıdaki herkes sıcaktan sinir bozukluğu yaşıyordu
hayır işin tuhaf yanı yaylada da gündüzleri iyi sıcak oluyor. Fethiye'de bugün öğle saatlerinde 33 derece ve yüzde 61 nem vardı. Yılın en yüksek sıcaklık/nem değerlerindendir bu. Gayet iyi bir yaz sıcağı yani. Yaylada da 33 gördük. Nem 30-35 bandında idi ama yayla için gayet iyi bir sıcak hava demek bu. Enlemden kaybediyoruz sanırım.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Bluecities, Burak1980,
Yayla'nın sıcağı ne olursa olsun deniz seviyesi gibi değildir.
Xooner eminim geceleri yorgan ile yatıyorsundur öyle değil mi? ![]() Off be canım acayip yayla çekti. Yaylaların suyu ile demlenen çayın bile tadı farklı oluyor. Acaba çat kapı sizin oraların yaylalarına ziyarete gelsek bizleri "Tanrı misafiri" olarak kabul ederler mi? Bence güzel yurdum insanı bizi kesinlikle dışarda bırakmaz ![]() Dur ben bunu bir düşüneyim
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bluecities, Burak1980, gececi, hacimurat, MaxZero, snowserkan, volkan34tr, Xooner
Dün Datça'da akşam 21:00'de bile 32 derece diyordu. Gündüz 36'yı da gördü. Demek ki Fethiye'deki sıcak Datça'ya da sirayet etmiş. Kuzeydeki serinleme İzmir'den aşağıya inemedi.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |