| |
(09-12-2020, 05:55 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İç Anadolu da dolu hadisesi görülebilir Ne demiştik https://twitter.com/masarcan/status/1304...31392?s=09
Kocaman kutle Kocaeliye girerken eriyip yok oluyor okadar uzun yol geldi erimedi Kocaeliye girerken eriyor
Dün akşam denizli de öyle bir fırtına öyle bir yağmur vardı ki bu yağmuru ben daha önce hiç görmedim hele ki fırtına ile birleşince ne varsa uçurdu parçaladı. 2. Katlar dahil balkonlardan su aldı. Önümde 6 sertli yol var kaldı ki yaz kış hiç öyle bir şu aktığını görmedim oradan oluk oluk şu indi. Evvelsi gün serkan bey söylemişti denizli ve ege bölgesinde kuvvetli yağış olacağını. Teşekkürler serkan bey. Ve son olarak önümüzdeki günler denizli için durum ne olur arkadaşlar.
(09-13-2020, 10:54 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün akşam denizli de öyle bir fırtına öyle bir yağmur vardı ki bu yağmuru ben daha önce hiç görmedim hele ki fırtına ile birleşince ne varsa uçurdu parçaladı. 2. Katlar dahil balkonlardan su aldı. Önümde 6 sertli yol var kaldı ki yaz kış hiç öyle bir şu aktığını görmedim oradan oluk oluk şu indi. Evvelsi gün serkan bey söylemişti denizli ve ege bölgesinde kuvvetli yağış olacağını. Teşekkürler serkan bey. Ve son olarak önümüzdeki günler denizli için durum ne olur arkadaşlar. Hasan bey kardeşim ani ve dengesiz yağışlarda bu durumlar oluyor olacak. Bir ayda düşmesi gereken yağış 1_2 saatte düşüyorsa eğer, düşen suyun tahliyesi toprak tarafından yapılamıyor. Yağış o kadar şiddetli oluyorki kurumuş olan toprak daha ıslanıp yumuşayamadan su toprak üzerinde birikerek tehlike oluşturuyor. Önümüzdeki günlerde Eylül ayının 18_19'una kadar ki süreçte Manisa için aşırı bir yağış şu an için görünmüyor.
Bu gün öğle saatlerinden hemen sonra: Muğla civarlarında,
(Marmaris, Ula, Dalaman dolaylarında) Bursa, Bilecik arasında, Bolu ve Karabük çevresinde Ani ve tehlike oluşturabilecek yağışlar var.
İstanbul'un doğusunun kuzey ve iç kesimlerinde (Şile, Çekmeköy, Sancaktepe, Ümraniye, Pendik kuzeyi ve Beykoz'un kuzey kesimi). Kısa süreli etkili gökgürültülü sağanak geçişi ihtimali var.
Tedbir ve dikkatli olalım.
![]() Serkan bey su an dediginiz bolgelerde radara gore etkili gokgurultulude yagis var sanki kutleler yavas yavas istanbulun ic kisimlarina iniyor Gebzeyi teget geciyorlar onumuzdeki saatlerde Gebzede bu etkili yagislardan alirmi yoksa kutle gecisleri bu sekilde istanbulun gebzenin kuzeyindenmi gecmeye devam edecek
Alıntı:snow41 Ahmet bey Kuzeyden ilerleyip boğaz çevresinde etkisini sonlandırabilir. Daha güneye inmesi zor bir durum. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |