Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Emin bey oncelikle sikintilarinizi en kisa zamanda atlatmanizi dilerken evet donem donem her birimizin yasantisinda boyle ama kucuk ama buyuk sikintilar oluyor yasiyoruz onemli olan saglik sorunumuz olmasin maddiyat bir sekilde cozuluyor oyle donemden bende yillar once gecmistim toparlamam 5 - 6 yili bulmustu dedigim gibi onemli olan saglinizla ilgili sorunlar olmasin Allah yardimciniz olsun saglik sorunu vermesin hakkimiz herzaman icin helaldir umarim sikintilarinizi atlatip kisa zamanda aramizda gormek isteriz

Çok tşkler, Ahmet KARdeşim..Duyarlı ve hassas konuya yaklaşmışsınız..evet oldukça rahatsızlık verici bir durum..Düşünki bu cevabı bile başkasının telefonundan veriyorum.Kusura bakma cevabım gecikdi..Hayırlı akşmlr..
  Beğenenler:
  • adakar, Enginist, Hasan_iSTANBUL, snow41, snowserkan

(09-14-2020, 09:33 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Abi yazılacak çok şey var belki ama senin derdin de işin de sana yeter, vaktini çalmak istemem.

Biz senin enerjini, samimiyetini çok özledik. İnşallah seni çok güzel haberlerle en kısa zamanda aramızda görmek isteriz. Ilk kar yağmadan her şey yoluna girsin, öyle bir moralle o ilk kar yağışını izle ki, kötü olan her şeyi geride bırak. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.

ALLAH razı olsun, Soner KARdeşim, inşaALLAH, bugünler dualarınızı eksik etmezseniz kısa zamanda çözülür ve yeniden yüksek motivasyonla aranıza dönmem nasip olur..Bunu bütün içtenliğimle ne kadar arzuladığımı bir bilseniz..Herşey için sonsuz tşkler, dualarınızı esirgemezseniz belki yine aranıza dönerim, inanın bunu herşeyden çok istiyorum..Sevgilerimle..KARdeşim...
  Beğenenler:
  • adakar, Enginist, Hasan_iSTANBUL, snowserkan, Xooner

(09-14-2020, 09:41 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey allah yardimiciniz olsun, bu donemde en onemli sey, saglikli olmak mal mulk bunlar gelip gecici.

Ersel KARdeşim, çok tşkler, güzel dileklerin için..Tabiiki sağlık herşeyden önemli, ama inanki böyle sıkıntıların içinde yaşamak o kadar zorki, sadece sağlığımda elden gitmesin diye kendimi daima motive etmeye çalışmakdan inanki yoruldum artık, bugünden yarına geçen bir süreç değil, yaklaşık 2 yıldır olmadık savaşlar veriyorum.Ama son 3-4 aydır artık gücümü kaybetmeye başladım..Daha ne kadar dayanabilirim bilemiyorum ama..ALLAH yâr ve yardımcım olsun diyorum..Sende hakkını helâl et KARdeşim, benden yana helâl olsun...
  Beğenenler:
  • adakar, Enginist, Hasan_iSTANBUL, snowserkan

(Son Düzenleme: 09-14-2020, 10:24 PM, Düzenleyen: snow41.)

(09-14-2020, 05:56 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum KARSEVER arkadaşlar...Uzun bir süredir, neredeyse  6- 7 aydır sizlerden uzağım, ama şunu kesinlikle bilmelisinizki bu sizleri ve değerli sitemizi bırakdığım anlamına gelmemeli...Yaklaşık bir yıldır iş hayatımda işin içinden çıkamadığım sıkıntılarımla mücadele vermekdeyim...33 yıldır severek ve isteyerek uğraşdığım mesleğimin Türkiye çapında değerini yitirmesi üzerine işlerimin zarar görmesi ve akabinde, bunca yıllık ticaret hayatımda hiç maruz kalmadığım ve hiçde alışık olmadığım şekilde evime ve dükkanıma icra ve hacizlerle karşı karşıya gelmenin derin sıkıntılarıyla başbaşa kaldım. Şuda bir gerçekki, herşey biz insanlar için, beklemediğimiz zamanlarda, beklemediğimiz şeyler insanın başına gelebiliyormuş, bunu birebir, bizzat yaşadım ve halen bu sıkıntılarla mücadelemi sürdürmekdeyim...Yılların Kardanadamına bu durumlara maruz kalmak hiç yakışmadı ama derler ya düşmez, kalkmaz sadece bir ALLAH'tır. Geldi birkere başıma...ALLAH kimseleri bu durumlarla sınamasın, en büyük ve çocukluğumdan kalma KAR sevdamı bile nerdeyse unutacak hale geldim...Yaşamakda olduğum bu kötü dönemde ençokda sizlerden uzak kalmak ayrıca üzdü beni..Yoksa bu derin sevdamıda, sizleride bırakmış değilim.Telefonumda uzun bir süre olmamasıda buraya girmeme ayrı bir engeldi Yoksa hiçbir şekilde sevdama ihanet edecek biri değilim...İnanın öyle şeyler yaşıyorumki başımı kaldırıp havaya bakacak halim kalmadı, bu durumlara üzülmekle ve mücadele vermekle geçiyor günlerim...Gerçekden sakın kusuruma bakmayın, asla başka bir sebeble aranızda bulunamıyor değilim, burada bu açıklamaları yapmamdaki sebebim, kimsenin keyfi olarak bunca zamandır aranızda olamama herhangi sebebler aramasına engel olmak ve yanlış anlaşılmamak adına içimden geçirdiklerimi , klavyemin desteğiyle sizlere aktarmayı ve herkesin herşeyi bilmesini istedim ve bu yorumlarımı yapmak zorunda hissettim kendimi...Bu durumlarımın halen devam etmesi sebebiyle belki daha uzun sürelerde sizlerle olamayabilirim...Herşeye, hertürlü duruma karşılık ben sizlere hakkımı helal ediyorum, lütfen sizlerde bana hakkınızı helal edin..Sevgi ve saygılarımla...

(09-14-2020, 10:03 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok tşkler, Ahmet KARdeşim..Duyarlı ve hassas konuya yaklaşmışsınız..evet oldukça rahatsızlık verici bir durum..Düşünki bu cevabı bile başkasının telefonundan veriyorum.Kusura bakma cevabım gecikdi..Hayırlı akşmlr..

Est Emin bey bu gunlerde gecer Allahin izniyle hicbir zaman umutsuzluga kapilmayin yeter Allah hicbir zaman kimseye tasiyamayacagi yuku vermez herseyin hayirlisi mal mulk calisarak parayla tekrar aliniyor ama kaybedilen saglik geri gelmiyor o yuzden herseyin hayirlisi hayirli aksamlar

(Son Düzenleme: 09-14-2020, 11:22 PM, Düzenleyen: Snowtime.)

Emin Abi öncelikle kar yağmış, soğukmuş bunlar sağlığımızın yanında önemsiz konular... Az çok bende seninkinden ufak veya büyük 2 sene evvel aynı şeyleri yaşadım.Yönetimde ki arkadaşlar bilirler ofisi kapattım iflas ettim borçlar vs. Senin yaşın benden büyük sakın yanlış anlama sen daha iyi bilirsin ama benim bunlardan çıkarttığım en büyük ders sağlık.. lütfen öncelikle elinden geldiğince önce sağlığına dikkat et.Sağlık gidince neyin önemi kalıyor ki.

Umarım en kısa zamanda sorunların hallolur ve Soner in dediği gibi ilk kar yağışında senin o coşkulu "sibirya expresi geliyor" haykırışlarını duyarız buradan...

Nacizane elimizden bu yolda ne gelirse yapmaya çalışırız. Sen yeterki kendini yalnız hissetme.Her gecenin sabahı var merak etme abi herşey yoluna girecektir.
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, snow41

Geçirdiğiniz kötü günler için üzüldüm Allah'tan ümit kesilmez sizin sektörün zorluklarını biliyorum şu son  5 seneden beri sizin sektör bazı yeniliklere yenik düştü Bir de bu pandemi dönemi tuz biber olmuştur  sanırım Allah'tan ümit kesilmez şu an toplumun inanın yüzde yetmiş beşi zor durumda Allah size de milletimize de bir kapı açacaktır hiçbir zaman ümidinizi kaybetmeyin Allah hepimize sağlık afiyet versin ilk önce her şeyin başı sağlık çünkü güzel günlerde görüşmek dileğiyle Emin bey en yakın zamanda aramıza katılırsınız inşallah.
  Beğenenler:
  • Enginist, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(09-14-2020, 10:22 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-14-2020, 05:56 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum KARSEVER arkadaşlar...Uzun bir süredir, neredeyse  6- 7 aydır sizlerden uzağım, ama şunu kesinlikle bilmelisinizki bu sizleri ve değerli sitemizi bırakdığım anlamına gelmemeli...Yaklaşık bir yıldır iş hayatımda işin içinden çıkamadığım sıkıntılarımla mücadele vermekdeyim...33 yıldır severek ve isteyerek uğraşdığım mesleğimin Türkiye çapında değerini yitirmesi üzerine işlerimin zarar görmesi ve akabinde, bunca yıllık ticaret hayatımda hiç maruz kalmadığım ve hiçde alışık olmadığım şekilde evime ve dükkanıma icra ve hacizlerle karşı karşıya gelmenin derin sıkıntılarıyla başbaşa kaldım. Şuda bir gerçekki, herşey biz insanlar için, beklemediğimiz zamanlarda, beklemediğimiz şeyler insanın başına gelebiliyormuş, bunu birebir, bizzat yaşadım ve halen bu sıkıntılarla mücadelemi sürdürmekdeyim...Yılların Kardanadamına bu durumlara maruz kalmak hiç yakışmadı ama derler ya düşmez, kalkmaz sadece bir ALLAH'tır. Geldi birkere başıma...ALLAH kimseleri bu durumlarla sınamasın, en büyük ve çocukluğumdan kalma KAR sevdamı bile nerdeyse unutacak hale geldim...Yaşamakda olduğum bu kötü dönemde ençokda sizlerden uzak kalmak ayrıca üzdü beni..Yoksa bu derin sevdamıda, sizleride bırakmış değilim.Telefonumda uzun bir süre olmamasıda buraya girmeme ayrı bir engeldi Yoksa hiçbir şekilde sevdama ihanet edecek biri değilim...İnanın öyle şeyler yaşıyorumki başımı kaldırıp havaya bakacak halim kalmadı, bu durumlara üzülmekle ve mücadele vermekle geçiyor günlerim...Gerçekden sakın kusuruma bakmayın, asla başka bir sebeble aranızda bulunamıyor değilim, burada bu açıklamaları yapmamdaki sebebim, kimsenin keyfi olarak bunca zamandır aranızda olamama herhangi sebebler aramasına engel olmak ve yanlış anlaşılmamak adına içimden geçirdiklerimi , klavyemin desteğiyle sizlere aktarmayı ve herkesin herşeyi bilmesini istedim ve bu yorumlarımı yapmak zorunda hissettim kendimi...Bu durumlarımın halen devam etmesi sebebiyle belki daha uzun sürelerde sizlerle olamayabilirim...Herşeye, hertürlü duruma karşılık ben sizlere hakkımı helal ediyorum, lütfen sizlerde bana hakkınızı helal edin..Sevgi ve saygılarımla...

(09-14-2020, 10:03 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok tşkler, Ahmet KARdeşim..Duyarlı ve hassas konuya yaklaşmışsınız..evet oldukça rahatsızlık verici bir durum..Düşünki bu cevabı bile başkasının telefonundan veriyorum.Kusura bakma cevabım gecikdi..Hayırlı akşmlr..

Est Emin bey  bu gunlerde gecer Allahin izniyle hicbir zaman umutsuzluga kapilmayin yeter  Allah hicbir zaman kimseye tasiyamayacagi yuku vermez herseyin hayirlisi  mal mulk calisarak parayla tekrar aliniyor ama kaybedilen saglik geri gelmiyor o yuzden herseyin hayirlisi hayirli aksamlar
Tekrar tşkler Ahmet, söylediklerinde ardına kadar haklısında işde yazmak, anlatmak başka, yaşamak ise bambaşka, umarım beni anlıyorsundur.
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist, Hasan_iSTANBUL, snow41

Emin abi ve diğer arkadaşlar beni yanlış anlamazlarsa birşey dicem eğer sende uygun görürsen bildiğim kadarıyla dükkanın hacizde buna telafuz etmek bile bana zor geliyor abi bilesin ama eğer biryerde satılık ilanın varsa Serkan abi de uygun görürse buradan ilanı paylaş abi, biz büyük bir aileyiz ben öyle görüyorum sonuçta bunu alanda parasının karşılığını almış olucak sende bu vesileyle borcunu ödemiş olursun ve sıkıntılarından kurtulmuş olursun insaAllah.

Bu benim nacizane tavsiyem sakin beni yanlış anlama sadece belki burada gören beğenen çıkar belkide birine tavsiye eder o alır nasip bazı şeyler abi ama yinede sen bilirsin tabi..
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist

(09-14-2020, 11:20 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Abi öncelikle kar yağmış, soğukmuş bunlar sağlığımızın yanında önemsiz konular... Az çok bende seninkinden ufak veya büyük 2 sene evvel aynı şeyleri yaşadım.Yönetimde ki arkadaşlar bilirler ofisi kapattım iflas ettim borçlar vs. Senin yaşın benden büyük sakın yanlış anlama sen daha iyi bilirsin ama benim bunlardan çıkarttığım en büyük ders sağlık.. lütfen öncelikle elinden geldiğince önce sağlığına dikkat et.Sağlık gidince neyin önemi kalıyor ki.

Umarım en kısa zamanda sorunların hallolur ve Soner in dediği gibi ilk kar yağışında senin o coşkulu "sibirya expresi geliyor" haykırışlarını duyarız buradan...

Nacizane elimizden bu yolda ne gelirse yapmaya çalışırız. Sen yeterki kendini yalnız hissetme.Her gecenin sabahı var merak etme abi herşey yoluna girecektir.
Snowtime, KARdeşim, o kadar güzel ifade ettinki, dediğin gibi, hani derler ya; attan düşeni, attan düşen anlarmış diye, sende yaşamışsın bu işleri belliki..İnsan bu evredeyken ne kadar kendine sahip çıkmaya çalışsın sanırım biryere kadar oluyorda, sonrası artık ne olacaksa olsun o evre başlıyor, işte ben o evreye geçtim..Yinede telkinlerine çok tşkler değerli KARdeşim..Sevgilerimle...
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist, Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi