Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Vaybe geçen kış bile sitede böyle sinerji yakalayamamıştık ates ates ates
  Beğenenler:
  • MaxZero, Ömer18, snowserkan

(06-28-2018, 03:25 PM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vaybe geçen kış bile sitede böyle sinerji yakalayamamıştık ates ates ates

Evet Smile

Bu kış tahmin ettiğim gibi olursa sinerji patlamaları eksik olmayacak.
Bu  kış işimiz çok, yükümüz ağır olacak.. Rolleyes
  Beğenenler:
  • MaxZero, Ömer18

İSTANBUL'UN 5 İLÇESİ İÇİN ACİL UYARI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'nden yapılan açıklamada, "İstanbul, Marmaradenizi üzerinden gelen yeni sağanak yağışın etkisi altına girecek.
Meteorolojik tahminlere göre bir saat içerisinde Güney bölgelerinden başlayacak olan yağış, KartalMaltepeKadıköyFatihBeşiktaş ilçelerinde etkili olacak. Saat 21.00'a kadar aralıklarla kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor" denild
  Beğenenler:
  • MaxZero, snowserkan

resim
  Beğenenler:
  • MaxZero, Ömer18

Çok fazla Yıldırım-Şimşek üreten bir kütleye benzemiyor
  Beğenenler:
  • MaxZero, Ömer18, ThunderSnow

Nedeni ise Bulut tepe yüksekliğinin sınırlı kalması.
Yağış oluşumu 5000 metre ve altında..

resim
  Beğenenler:
  • MaxZero, Ömer18, sahinok, ThunderSnow

Serkan hocam, radara baktım sonra senin sözünü dinledim 3buçukta İlk damlayla kaçtım. Bardaktan boşandı. 45 dk sonra çıktım, şimdi Fenerbahçe parkındayım. Buradan kaçış daha meşakkatli. Yeni bir dalga varsa söyle Smile 1 saat sonra uğrayacak gibi gözüken yağış gelir mi?
  Beğenenler:
  • MaxZero, Ömer18, snowserkan

Bu kadar erken beklemiyordum. Sürpriz ıslandık ama kaçtık. Olan, yanda öpüşmeye çalışan gençlere oldu. Üzüldüm. Smile Aşkları yağmuru yenecek kadar güçlü değilmiş, ölçmüş oldular gerçi ?
  Beğenenler:
  • MaxZero, snowserkan

(06-28-2018, 04:43 PM)Okullar Tatil Olur Mu? Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam, radara baktım sonra senin sözünü dinledim 3buçukta İlk damlayla kaçtım. Bardaktan boşandı. 45 dk sonra çıktım, şimdi Fenerbahçe parkındayım. Buradan kaçış daha meşakkatli. Yeni bir dalga varsa söyle Smile 1 saat sonra uğrayacak  gibi gözüken yağış gelir mi?

Beklediğim çok kuvvetli bir kütle var kardeşim.
Ama o kütle Kartal,Sancaktepe'den doğuya doğru olan kısmı ilgilendiriyor.
Radar'a bakacağız artık.. thumbsup
  Beğenenler:
  • MaxZero, mehmet karsever, Ömer18

Bayrampasa kuvvetli yagis gecisi olfu.
  Beğenenler:
  • MaxZero

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi