Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Bu ay sonu artik Istanbul kar tahminleri sayfasida acilmis olur bu kis heralde ozlemle bekledigimiz bir kis olacak gibi Serkan bey bunun ilk sinyallerini verdi hayirlisi olsun diyelim simdi onumuzde once 17 ekim ve sonrasinda 26 ekim sistemlerimiz var

resim

Sistemin ilk gununde beklenen yagis
  Beğenenler:
  • AZOR, Ekrem14, Erol Bıldırcın, kral, snowserkan

(Son Düzenleme: 10-14-2020, 11:14 PM, Düzenleyen: Snowtime.)

Sezer kardeşim eline sağlık şehir bölümünü yeniden aktifleştirmişsin. Bu çok faydalı bir özellik olmuş.

Sefa kardeşimde en azindan ilçe eklerse özellikle Istanbul gibi büyük şehirlerde, kar yağışı veya hava olayı olduğunda haberleşmemiz için mühim bir özellik niteliği taşıyor .

Biri diyecek ki burada kar yağmaya başladı misal Sarıyer de. Öteki diyecek ben Pendikteyim burada yağış yok vs gibi...Böylece profilde ki künyesinden nerede olduğunu söylemese bile ikametini anlayabileceğiz.

Siteye emeği geçen tüm kardeşlerime selam olsun.
Serkan Abi bu arada bugünkü yazılarını okuyunca uzun zaman sonra kar kokusunu tekrar duydum.

Hadi o zaman ufaktan sezonu açalım dostlarWink
Kar Mutluluktur 

Geçenki yazımdan da muhtemelen anlaşılmıştır, ben bir Leyla ile Mecnun hastasıyım. Aynı bölümleri bilmem kaç kere izlemişimdir.

Geçen gün yine bakarken yerde kar olan bir bölüm denk geldi. "İstanbul'a kar gerçekten çok yakışıyor" diye içimden geçirdim. 2011 kışıydı yanlış hatırlamıyorsam. Vay be.

Leyla ile Mecnun bir daha olmayacak ama Kireçburnu'nda, dolayısıyla İstanbul'da hep öyle kar olsa keşke...

Olucak Sonerim olucak. 3 senedir bağrımıza taş bastık bu sene olucak. Bu kış unutulmazlar arasına girecek..
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, kral, snow41, ThunderSnow, Xooner, yunussarac

Bu sene şeytanın bacağını kırıyoruz, güzel görüntüler oluşuyor, bu sene özlediğimiz kar hasretine kavuşuyoruz Smile
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, kral, snow41, Snowtime, Xooner, yunussarac

Bu sene o sene, haydi Azor,top sende. Bu gece, GFS'i canlı takip edeceğim.
  Beğenenler:
  • AZOR, kral, snow41

Gfs insanı deli eder anlamayan
https://images.meteociel.fr/im/1508/anim_eug5.gif
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, kral, yunussarac

(Son Düzenleme: 10-15-2020, 03:26 AM, Düzenleyen: zerensefa.)

Gece güncellemesini takmıyorum,ara çıktı.Ana çıktılar önemli Azor kardeş.Sabah ve akşam.

Moderatör ya da tahminci olmak istiyorum.

Ekim Kasım'da kar ihtimaline çok sevinemiyorum. Evet 29 Ekim sistemleri Uludağ için genelde kışın ilk karı demek (hala yağmadıysa). İş çıkışı dağa çıkıp iliklere kadar soğuğu hissedip, kış lastiklerini şöyle bir denemek demek.
Ama şehirde bu çok erken bir kar ve erken kar eşittir uyuz kış.
Ama kim hayır diyebilir? Sonuna kadar hakettik artık şu beyazı.
Hele forum kurulalı daha düzgün bir kar da göremedik. Buranın randımanını alamadık.
Site trafiği coşsun, server harlansın.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Enginist, hacimurat, Xooner, yunussarac

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi