Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Öğlen güncellemesi başlıyor şu anda herkez tetikte sürekli bir takip ve heyacan olmalı bir sene bekliyoruz şu anda kar ihtimali var ortada kimse yok 
Bı canlanalim herkez gelsin fikrini yazsın hicbisey bilmeyen varsa yazsın o paylaşılan resimlerde neye bakacağını anlatalım 
Mutlu olmak için birinin size iyi bir haber vermesini mi bekliyorsunuz ben diyorum ki bakın bir güzellik varsa orda duruyor karşınızda bakın görün kendiniz karar verin 
Kar yağınca sizde buraya kartopu oynayan bir foto atıp bakın ben demiştim yazarsınız ayın bilmem kaçında kar yağacak dedim bakın yağdı 
İns iyi bir guncelleme olur bu eve hapis günlerinde biraz olsun moralimiz düzelir haftaya bugün herkez camdan foto çekip atar 
Radardan dek bulutu kovalariz
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Başladı Bereketli olsun
resim

Arkadaşlar müthiş güncelleme oluyor cuma günü İstanbul'un her yerine kar vermiş devamı da var keşke snow Serkan burda olsa anlatsa 
Yaw mükemmel güncelleme oluyor 
Bir efsane bir kestane hop oturup hop kaldırıyor hakketen böylesini hiç görmedim tam bozdu diyorsun düzeliyor düzeldi diyorsun bozuyor vay ardadas gene gitti derken şahane bir öğlen guncellemesi oluyor hemde bir günlük değil

Veeeeeee

resim

Mgm cuma gunune kar ikonlarini koymus hayirli olsun dun yagmurdu bugun kky yapmis yarin kar olur

[quote pid='41315' dateline='1610188071']
Veeeeeee

resim

Mgm cuma gunune kar ikonlarini koymus hayirli olsun dun yagmurdu bugun kky yapmis yarin kar olur
[/quote]

Tünaydın;
Biz de yandaş mgm ekibi gibiyiz. Seveceğimiz birşey yayınladığında bravo, saçmaladığı zaman ise tüü kaka Smile
Bir devlet kurumu olarak çok başarısız ve tutarsızlar.
Kalın sağlıcakla

Anadolu yakasında yağmur akşama kalacak galiba
  Beğenenler:
  • BATU1963, Emre10

(01-09-2021, 01:51 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anadolu yakasında yağmur akşama kalacak galiba

Evet 4-5 gibi bsşlar
resim

Arkadaşlar bakın; Bu Küresel Isınmaya bu kadar takılmayın, sadece bizim ülkemize özel bir durum değil adı üstünde "Küresel" hani kuzey yarım küre ve güney yarım küre gibi düşünün. Eğer bir küresel ısınma varsa ki VAR, bu yalnız bizim küçücük 783 bin km2 lik ülkemizde hissedilecek değil. Tüm yarım küreyi ilgilendirir ve belirtilerini tüm ülkelerde net bi şekilde görebiliriz. Netice itibari ile henüz büyük boyutta bir iklim değişikliği yada mevsim kayması yok gibi bir şey. Hala ülkemizin her yıl düzenli olarak kar yağan doğu illeri sıcaktan bunalmadıkça küresel ısınma yaktı bizi moduna girmeninde anlamı yok.

Sonuç olarak;

13- 18 Ocak kar yağabilir diyorum.
  Beğenenler:
  • adakar, BATU1963, Emre10, Erol Bıldırcın, hacimurat, Snowsedat

Arkadaşlar rahatsızlığım sebebiyle birkaç gündür aranızda olamadım..Aslında sanki iyide olmuş, insan yokluğundayken arkasından kim dost, kim değil ortaya daha net çıkıyormuş birkez daha şahit olmuş oldum..Ben sabırlı olmayı önce ALLAH ın bizden bunu istediğini ve ALLAH sabredenlerle beraberdir, sözlerini işitmeye başladığım çocukluk yıllarında öğrenmiştim ve karşılığının olduğuna şahitlik ettiğim çok tecrübelerimde olmuştur..Bir insanın iyi veya kötü arkasından konuşmayı kendine yakıştıranlar çok değil yakında ALLAH'ın izniyle atmosferden gerekli cevabı alacaklardır..Benim tahmin ve yorum tarzımdan hoşlanmayan bu ismini zikretmeyeceğim ama artık buradaki herkesin sanırım anladığı ve bildiği birkaç kişiye tavsiyem mümkünse sizler benim yorumlarımı okumayın ve hakkımda ileri geri yorumlarda yapmayın...Tahmininiz varsa yapın ve geçin, burası dedikodu kahvesi değil..Tahminlere gelirsek ufak tefek alçak basınçlardaki konumlama sıkıntıları dışında yaklaşan sistemlerde bir sıkınti sözkonusu değil..Hep bahsetmiş olduğum üzere ayın 13 ü aksamından sonra atmosfer lehimizde çalışacaktir..KAR la tanışmamıza az kaldı..Önümüzdeki hafta artık noktayi koyacağımız günler olacak..Şimdilik bu kadar olsun. thumbsup
resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 01-09-2021, 02:40 PM, Düzenleyen: snow41.)

Gecmis olsun Emin bey umarim onemli bir rahatsizliginiz yoktur
Mgm cuma gunune kar ikonlarini koymus
geliyor yani artik
Ben sizin yorum ve paylasimlarinizi yakindan takip ediyorum

Konuyu Okuyanlar:
taboo1, 37 Ziyaretçi