| |
10 OCAK 2017
(İstanbul)Kar kalınlığı 130 santimetreyi buldu
Haberde bahsedilen otobüsün kaldığı yer fındıklı benim oturduğuım yer. Ne günlerdi be...
4 saat içinde 28 inch yani 71 cm kar yağmış.(1 inch 2.54 cm)
Zaman atlamalı görüntüler.
Güney Dakota - Rapid city
9 MAYIS 2015 - KAR YAĞIŞI
Merhaba dostlar, yukarıdaki timelapse videolarının benzerlerini bizde yapalım istiyorum
bu işi severek yapan dostlarımız vardır mutlaka. İstanbulda ENKA'nın boğaza bakan kameralarının görüntülerini yayınladığı bir websitesi var. Ulaşmak isteyen ve bilmeyen dostlarımız için linki buraya bırakıyorum. http://w.enka.com/camhd/cam1/index.html Bu bahsi geçen internet sitesi her 1 dakikada fotoğrafı güncelliyor. Benim gibi kar delilerinin kar yağdığında bu manzaraları arşivlemek istediğini de çok iyi biliyorum. Fakat dakika başı oradaki fotoğrafları elle indirmek neredeyse imkansız. Geçenlerde bunun için basit bir programı kendim için yapmıştım daha sonra burada paylaşmaya karar verdim. Programın işlevi çok basit. Çalıştırıyorsunuz, fotoğrafların kaydedileceği klasörü seçiyorsunuz ve başlata basıyorsunuz her 1 dakikada güncellenen fotoğraf belirlediğiniz klasöre 1-2-3-4-5 numaralı isimlerle sırayla kopyalanacak. Daha sonra fotoğrafları depolamayı tamamlandığınızda bunları birleştirmek için Adobe Premiere, LapseIt hatta Movie Maker gibi programları kullanarak Timelapse (Hızlandırılmış video) videoları yapabileceksiniz. Bu konuylada ilgili bir anlatım yapmayı yakında düşünüyorum. Bu ve bunun gibi her türlü yazılım fikirlere açığım. Kaynak kodlarını da paylaşıyorum isteyenler olursa özelleştirebilirler. İNDİRME LİNKİ : ENKA RECORDER (GOOGLE DRIVE) ![]() Kaynak kodlarıyla ilgilenen dostlarım içinde indirme linki : ENKA RECORDER SOURCECODE SUDAN ADAM
Bu rüzgarın saateki hızı 120 den aşağı değil sanırım olay Brezilyadan tarih 9 şubat 2018
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 12 Ziyaretçi |