| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hakancitak, KardanadamEmin, snow41, Snowsedat, volkan34tr
İstanbul'un kışlarını berbat eden AZOR değilmiş gibi bir de ÖRÜMCEĞE laf atar.?
@Özgür
Bu şehir Şubatta 20 li dereceleri de gördü defalarca.Günlük değerler moralimizi bozmasın.Elbette ki lodos havayı ısıtıyor . Biraz uzak bir örnekleme olacak ama bir maçta sonuç önemlidir.Bir takım diğerine karşı 90 dakika tek kale oynar 5-6 topu direkten döner ama maçın son dakikasında sahasına mahkum oynayan takım bir gol atar ve maçı kazanır. Tarih sonuçta skoru yazar gerisi teferruattır.Biz de gelecekte bu kötü günleri değil (Allah'ın izni ile) yaşayacağımız muhteşem günleri anacağız . Moralimizi bozmadan ılıkçılara malzeme vermeden sabırla beklemeliyiz.
Gfs son güncelleme dinamikleri güzel fakat 2018 emareleri sezdim
vade uzun fakat görüntü bana o günleri hatırlattı..
https://www.meteociel.fr/cartes_obs/gens...e=Istanbul
abilerim burdaki parts olan cizgilerin her biri farklı olasılıgı cizio ama eye gore ciziyor internette bilgi bulamadım yardımcı olabilcek varmı
Uyansanızaaaaa gfs napmış öyləeeeee brrrrrrrr baharı getirmiş Afrika'yı indirmiş 25 derece olur demiş.
(01-30-2021, 08:21 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uyansanızaaaaa gfs napmış öyləeeeee brrrrrrrr baharı getirmiş Afrika'yı indirmiş 25 derece olur demiş. Bu nedir ya gözümü açamıyorum öyle uykusuzum rüyamı bu buzul cagini gosteriyor ![]() ![]() ![]() Bu 384 saatteki görüntü diyorki tepenizde -18 bu izobarlar ile istanbulda -8 derecede Karadeniz'in tüm suyunu kar olarak İstanbul'a yigarim diyor 3 köprü girişinde balık ağlarından buz parçaları toplarsiniz diyor 1929 diyor Ah şunu şöyle son 72 saatte görsek ama hayali bile güzel
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, 64 Ziyaretçi |