| |
Rahat olun, herşey yolunda demekden ben yoruldum, siz sistemi kaçırmakdan yorulmadınız bea..
Beğenenler:
• adakar, BATU1963, Burak1980, cxxs,
Emin bey sistem gelirse İstanbul'a cumartesi mi kar yağmaya başlar yani ayın 13 mü
Uzun süreli ülkemize oturacak soğuklar özellikle Marmara'yı 12 gün kadar kar değerlerinde tutacak bu durum 87 den beri görülmemişti
Beğenenler:
• adakar, Akın, Altıgen Buz Kristali, angelusoO, BATU1963, Burak1980, Eray, hacimurat, KardanadamEmin, Kartat, kral, mehmet karsever, Mturi, Poyraz, scream, Serkofb, Umut Karaman, volkan34tr, Xooner
Arkadaşlar bu kadar makara yeter, sadede gelirsek, gerçekden çok ciddi ve bir o kadarda uzun sürecek ve adından çok söz ettirecek sistemler adım adım yaklaşıyor, size düşen bu güzel günlerde tüm hazırlıklarınızı tekrar tekrar gözden geçirmenizdir..Sonra kaybedileceklerin telafisi olmayabilir..Bu akşamki ECMWF modelleri sistemleri 1 adım daha yaklaştıracakdır...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, angelusoO, BATU1963, Burak1980, Doqukan10., Ftherdem, mehmet karsever, Serkofb, tuncgun
Değerli üstad Emin bey öncelikler cevabınız için teşekkür ederim.son olarak birşey daha kusura bakmayın vaktinizi alıyorum.hangi günden sonra yani tam olarak kaç saat önceden bu sistemler netleşir yani artık kesin geliyo deriz
Bu sistem silsilesi baya baya cepte arkadaşlar, sakın ara sıra bozulur gibi olan modellere takılmayalım. Allahın izniyle haftaya Cumartesi sabahından itibaren buralar coşar Pazar günü fotolar akmaya başlar.
(02-07-2021, 05:55 PM)Sedo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli üstad Emin bey öncelikler cevabınız için teşekkür ederim.son olarak birşey daha kusura bakmayın vaktinizi alıyorum.hangi günden sonra yani tam olarak kaç saat önceden bu sistemler netleşir yani artık kesin geliyo deriz genelde 3 gün civarıdır.Ama her zaman yanılma payını da düşünmek lazım
Karadeniz'in suyu ısınmaya devam etsin Sibirya deklerle karaya vurmaya hazırlanıyor
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, BATU1963, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Kızakadam, kral, mehmet karsever, Mturi, scream, Serkofb |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, 61 Ziyaretçi |