| |
Dogulasada batilasada artik kesin bize gelecek kacari yok bu saatten sonra ben acikcasi buyuk bir degisiklik beklemiyorum kimsede umudunu yitirmesin
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Serkofb,
Adamlar 0 riskle tahmin yapıyor sonra çamur atıyor ama çamur atanın ilk önce kendi eli kirlenir demiş Aristo. Bunlar modelci ble değil zaten. Neyse canım amatör ruh paracı profesyonelleri her zaman yenebilir tavşan kaplumbağayı küçümserse yarışı kaybeder. Mgm 87 yi yalanladı haklılıar zira 1929 geliyor Allah'ın izniyle. Tabii biraz abarttım kekini kabarttım.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Captmehmet,
@KardanadamEmin gfs modellerinde 12 sinde giriş yapıyor ama sanki 850 hpa da - 12 askıda kalıyor 13 ünde bile Marmaranın kuzeyinde tambir giriş olmuyor gibi bu sistemin geliş hızı ile alakalı bir araştırman varmı yada rürgar karayel olarak olarak mı sokacak sistemi poyraz etkisi varmı?
(02-08-2021, 01:44 PM)Fatih7834 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin gfs modellerinde 12 sinde giriş yapıyor ama sanki 850 hpa da - 12 askıda kalıyor 13 ünde bile Marmaranın kuzeyinde tambir giriş olmuyor gibi bu sistemin geliş hızı ile alakalı bir araştırman varmı yada rürgar karayel olarak olarak mı sokacak sistemi poyraz etkisi varmı? Ara modellerde bu tip ufak detaylar mide bulandırsada ana desende tam yol ileri diyorken, takılmayın bunlara...
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, efe90, 57 Ziyaretçi |

. Ben sevmedim bu güncellemeyi daha iyisini istiyoruz..