| |
Bu sefer çok hazırlamıştım kendimi 87 efsanesinin benzerini yaşayacağımıza büyük hayalk kırıklığı oldu bu bakımdan.Son 2 günde kaybettik.Elde kar var en azından ama keşke 87 efsanesinin benzerini yaşayabilseydik bu bakımdan çok üzgünüm.
Son sözüm de dansöz diyagramlara artık son gün kalana kadar diagramlara asla güvenmem.ECMF de GFS de tamamiyle hayal satıyor.
@Xooner Öncelikle yorumumu değerlendirip zaman ayırarak karşılık verdiğiniz için teşekkür ederim. Söylediklerinizin bir çoğunun altına imzamı atmakla birlikte, beni bir nebzede olsa tatmin etmeye yettiğini belirtmek isterim. Ancak bir konuda tekrar bir eleştiri yapmak istiyorum.
Sizinde söyledğiniz gibi. " A kişisi fazla hayalci dersiniz dikkate almazsiniz. B kişisi temkinlidir, onu takip edersiniz. Ama çıkıp da A kişisine hayal satıyorsun, uçuyorsun, kaçıyorsun derseniz ban kaçınılmaz olur." Burada A kişisi hayalciyse ona hayalcisin çünkü bu bu bu veriler şu an için bunun gerçek olmadığını gösteriyor, bu nedenle bu iddanın altınıda doldurarak sen hayal satıyorsun denebilir diye düşünüyorum. Horoz resmi çizilip altına horoz yazılmaz, hayal satıyorsa hayalcidir. A kişisi hayalcidir dikkate alınmamalıdır , B kişisi temkinlidir takip edilebilir. Ve buna C kişileri yani mesajı okuyan herkes kendi öznel kararını verebilir. Ama hayal bir senaryo olduğuna inanan ve buna yorum yapan b kişisi banlanırsa bu da C kişilerinin sadece soru sorma ve mesajları okunmayla yetinmesi gerektiğinin mesajını vererek üzerinde "KORKU ile birlikte BASKI" kurar. Bu ve bunun gibi etkenler de buranın bir "FORUM" sitesi olmasının önüne geçebilir. Ancak en önemlisi de şu, altını doldurmayan her karşıt görüş bu iyi ve ya kötü olsun gereksiz ve asılsızdır. İkili sataşmalarda konu her ne olursa olsun hakaret ve yerme ban sebebidir, olması gereken de budur. Bu konuda sonuna kadar bende aynı fikirdeyim. Tekrardan zaman ayırarak verdiğiniz değerli cevabınız için teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.
@
Ahmet Bey tek kuruş kazancı olmayan ve baştan sona gönüllülük esası ile süren bir forum sayfasına bu iftiranızdan dolayı ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz evdeki insanların bile tepkisini çekerek emek harcayalim, uykularimizi bölelim ve uğradığımız hakarete bakın. Aferin size ve sizin gibi düşünenlere!
@"theturkayy"
Kişileri hedef almadan, gerekçeler belirtilerek hayal satıldığını düşündüğünüz husularda tahminci veya soru soran kişi olarak yazarsanız sorun yok. Ancak uçmak, kaçmak, saçmalamak vb kelimeler ifadeler kabul edilemez. Bir konuda haklısınız, hayalci olduğunu düşündüğünüz kişiler de aynı kurallara riayet etmek zorundadır. Zannediyorum bu konuda bazen kaçaklar oluyor ve sizin de tepkinizi çekiyor. Bu hususta daha da dikkatli olmaya çalışacağız.
Serkanım aslanlar yokken çakallar ortaya çıkıyor malesef. Bu çakallarla uğraşmak kolay değil ama bunlar da hayatın cilveleri neyse şu sistem hele bir geçsin de görelim bakalım bunların halini utanacaklar mı. Ben sanmıyorum utanacaklarını.
@Elcano
Hocam sizin yazınıza da yazacaklarım mükerrer olacaktır, o nedenle vaktinizi almayayım. Ilave etmek istediğim bir şey var. Siz de senelerdir takdir etmiş olmalısınız ki uzun vadede çok başarılı tahminlerin olduğu bir yer burası. Bu kış üç sistem aldık. İlkinin sinyallerini Aralık başında Serkan Bey verdi. Yılbaşı dendi ama ötelenerek ay ortasını buldu ve hatırı sayılır bir sistem yaşadık. Diğer sistem için düşük beklenti dendi, öyle oldu ve asıl bomba sistem Şubat ortası dendi. Tam bir ay önce. Ve 1929, 1987 dendi. Hâlâ da öyle bir olasılık görünüyor mu, evet. Kısacası burayı diğer forum ve tahmin sitelerinden çok farklı yapan şeyin çok uzun vadelerden nokta atış tahminler olmasıdır diye düşünüyorum. Son dakikada zayiflamasi ise atmosferin son âna kadar bilinmez bir şey olmasından kaynaklıdır. Kısacası bu sitenin uzun vadede hakkının verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kısa vadede herkes bilebilir zaten. Dolayısıyla eleştirileri yaparken bu detay da unutulmasın lütfen.
Serkanım bana üst düzey yetki vermeni rica ediyorum bunların çanına ot tıkamak için. Gerektiğinde bazı modları da uyarabileyim. Forumu takip ediyorum bazı modlar da bu tarz yorumlara fazla müsamaha ediyor merhametten maraz doğar herşey dozunda olmalı.
Beğenenler:
• aoy, AZOR, Buzdelisi, Captmehmet, Deepsnow, emrkr,
(02-13-2021, 11:11 AM)SnowAhmet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu her ne kadar yayınlamayacağınızı bilsemde okuyacağınızdan eminim Ya bu dangalaklara cevap mı veriyorsunuz. Kardeşim direk s.edeceksiniz.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |

çok güzel tezgah kurdunuz k.emin başlatır azor arttırır tarantula gazlar snowser noktayı koyar. Milleti kandırarak para kazanma derdindesiniz hepiniz. Tek bir olumsuz yoruma izin yok despotlukla yönetilen bir sözde forum... metreleri hazırlayın diyen neredeyse kumpasları çıkartın diyecek... ama hakkınızı teslim etmek lazım yönetici grubu olarak çok komplike iş çıkartıyorsunuz tebrikler... insanların duygularıyla oynamayın artık yazıktır neyse onu söyleyin takip eden edecektir... sizin yaptığınız tahmini bende yaparım buna emin olabilirsiniz 3 senedir 10 un üzerinde kar yağışı soktunuz bir tanesi tutmuştur ancak... bende modellere bakarak bunu söylerdim zaten... önemli olan dürüst olmak bişeyler netleşmeden milleti forumda tutmak için yalan söylememek... yazacak çok şey var ama sizi Allaha havale ediyorum bu kadar kör bir kullanıcı topluluğunun olduğu yerde iyi işler çıkarmaya devam edersiniz?