Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Karla karışık yağmur 

Aman dikkat Smile

https://www.milliyet.com.tr/gundem/kar-y...et-xmlfeed
AdakaR
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL

Bu kar hastalığı gerçekten bambaşka bir duygu

Hobi olarak Dağcılık ile ilgileniyorum.Bu haftasonu Erciyes dağına zirve tırmanışı yapıp geceyi şiddetli tipi ile çadırlarda geçirdik

Ama işte ne olursa olsun insan bıkmıyorSmile dahada bağlanıyorsun
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Xooner

(02-15-2021, 03:56 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-15-2021, 03:42 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diyagramdan anlayan arkadaşlar size söylüyorum, nasıl bu tablo? neler anlatıyor? Big Grin eye Dash Spiteful Smile  thumbsup  bi söyleyin bakalım....( fırından yeni çıktı, taze taze..)
resim

Kış daha bitmedi daha 1 bilemedin 2 sistem daha var ve SnowMagnetEmin onları indirir inşallah. Diyor diyagramlar doğru mudur Emin Beyciğim?  Big Grin

Senin yorumlaman dahada doğru olmuş, tebrikler, nikin gibi Kralsın belliki.. Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, kral

(02-15-2021, 04:07 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-15-2021, 03:56 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-15-2021, 03:42 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diyagramdan anlayan arkadaşlar size söylüyorum, nasıl bu tablo? neler anlatıyor? Big Grin eye Dash Spiteful Smile  thumbsup  bi söyleyin bakalım....( fırından yeni çıktı, taze taze..)
resim

Kış daha bitmedi daha 1 bilemedin 2 sistem daha var ve SnowMagnetEmin onları indirir inşallah. Diyor diyagramlar doğru mudur Emin Beyciğim?  Big Grin

Senin yorumlaman dahada doğru olmuş, tebrikler, nikin gibi Kralsın belliki.. Smile thumbsup

Buradaki krallar belli onlardan biri de sizsiniz Emin Bey. Sağolun varolun..

(Son Düzenleme: 02-15-2021, 04:22 PM, Düzenleyen: angelusoO.)

Benden önce yazdı macun kazandı ikinciye ne var KardanadamEmin Wink

(02-15-2021, 04:18 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benden önce yazdı macun kazandı ikinciye ne var KardanadamEmin Wink

İkinciyede 1 adet çiğ köfte var....üstelik limonlu... thumbsup
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, kral, SnowKaan

Diyagram yorumluyoruz sohbet kısmına alınıyor. Neden anlamadım.

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 01:49 AM, Düzenleyen: Haloquest.)

@AZOR hocam çarşamba günü öğlen ve sonrası Kocaeli daha yağar mı?Ona göre ailemde bu şöleni kaçırmamak için bir gün daha kalıcam Smile
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Fatih semti lanetli kesin yerde örtü bile yok olmaz olsun böyle semt. Sövülmeyi fazlasıyla hak eden İğrenç semt. Her yer kopuyor burası bir halt yok kahrolası semt.

@тaяaηтυℓa Selamün Aleyküm sen Üsküdar da oturmuyormuydun?Malum seni din öğretmeni diye hatırlıyorum ve akademik bir geçmişin var. Haddim olmayarak birşey hatırlatmak isterim.Fatih geçmişi tarihi ve İslam medeniyeti beşikliği ile İstanbul un nadide ilçelerindendir. Kısacası kaledir. Ben ce bu ilçe için kullanmış olduğun ifadeleri tekrar gözden geçiriver.Sen de bilirsin ki iklim konusu farklı ve nasip işi. Allah a emanet...

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi