| |
3 6 Mayıs tarihlerinde ciddi anlamda oraj ihtimali söz konusu Serkan dostum zaten geçen bahsetmişti şimdi de modellere yansıması başladı bir süredir. Mevsime göre güzel bir serinleme söz konusu. Bekleyip göreceğiz inşallah. Hayırlı Ramazanlar.
Evet sevgili karseverler.
Aslında sadece karsever değil, çoğumuz havadaki her türlü aksiyonu ilgiyle takip ediyoruz. Meteosever diyelim. Her neyse. Çoğumuz evdeyiz. Dolayısıyla yok efendim vaktim yok, çok meşgulüm, yok efendim çok yoğunum vs gibi mazeretler kalmadı. Demem o ki sitede paylaşımları artıralım diyorum. Serkan bey siz de ![]() Bilgilendirici olur, esprili olur fark etmez. Sadece azor ve snow 41 ile kalmasın lütfen? Sağlıklı günler
Pazar gunu 32 - 33 derecelere kadar cikacak olan sicaklik pazartesi 26 - 27 derecelere sali gunu yagisla birlikte 20 derecelere kadar dusecek sali gunku yagis dune kadar 2 gun gorunurken bugun tek gunluk yagisa donustu simdilik sadece sali gunu aksiyonu bol bir yagis olarak gorunuyor
Yarin ve pazar gunu 30 - 32 derece
sali gunu istanbulun avrupa yakasina carsamba gunu tum marmara yagisli sicakliklar 18 - 19 lara dusuyor
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 5 Ziyaretçi |