| |
Trakya' da ki kuvvetli yağışların daha batıdan kuzeye hareketi bekleniyordu.
Model tahminlerine göre daha doğudan hareket gösteriyor. İstanbul ve çevresinin mevcut hareket çerçevesinde öğleden sonra yağış ile buluşmasıdır. Benim beklentim yağışın en etkin kısmının gece saatlerine doğru İstanbul'da olacağı..
(10-12-2021, 10:00 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar Serkan bey. Aleykümselam, Foruma girip paylaşım yapmak uzun süredir şahsım adına mümkün olmadı. Bundan sonrası için ise muamma devam ediyor ![]() İnşallah daha aktif katılım yapmak isterim. Bakalım zaman ne gösterecek.. Sizlerin burada olduğunu görmekte benim adıma sevindirici. Katılım yapan destek veren herkese teşekkür ederim..
![]() Oncelikle @snowserkan bey hosgeldiniz sizi paylasimlarinizi yeniden gormek cok guzel umarim sagliginizda iyidir Kutleler gelmeye basladi ![]() Radarda son durum Disarda ara ara kuvvetli bir ruzgar var agaclardaki yapraklari dokuyor yagisin baslamasi artik dakikalar icinde
Yağışın kuvetli olan zaman dilimi gece ama güney ilçelerini sıyırıp kuzeyde kuvvetli olma durumu var
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |