Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan bey iyi akşamlar

Gfs ayın 21 için bir şeyler gösterdi bakabildiniz mi?

(Son Düzenleme: 02-13-2018, 08:25 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-13-2018, 08:12 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey iyi akşamlar

Gfs ayın 21 için bir şeyler gösterdi bakabildiniz mi?

İyi akşamlar Burak bey,

Evet  Burada GFS Modeli ile ilgili konuşuyoruz. thumbsup

bak heleee millet burdaymis bende arar dururum sizi be ya ? hayirli olsun serkan hocam burasi on numara o adi herifler bunaltmisti iyice ama sizi bulmasi icin takipcilerinize haber ucurmaniz gerekli

Gfs bir veriyor bir vermiyor 19 şubatta kadar ısrarını sürdürürse efsane bir sistem gelebilir sanki arkasındanda bir sistemcik doğurabilir serkan bey tabi bunları doğrularsa....

(Son Düzenleme: 02-13-2018, 09:44 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-13-2018, 08:51 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bak heleee millet burdaymis bende arar dururum sizi be ya ? hayirli olsun serkan hocam burasi on numara o adi herifler bunaltmisti iyice ama sizi bulmasi icin takipcilerinize haber ucurmaniz gerekli

Hoş geldiniz.
İşte ben o işi yapamam Smile artık duya duya,araya araya bulacaklar.

(02-13-2018, 09:34 PM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs bir veriyor bir vermiyor 19 şubatta kadar ısrarını sürdürürse efsane bir sistem gelebilir sanki arkasındanda bir sistemcik doğurabilir serkan bey tabi bunları doğrularsa....

Önemli olan İskandinavya üzerindeki YB.
Ay sonunda onu doğru pozisyonda yakaladıkmı.işte o zaman gelir o efsane.
Konuşmak için biraz erken..bu haftanın sonunu görmemiz lazım.

Wow taki başlığa bakayım dedim son 21 saat te 2 yorum yapılmış biri tarihin en kötü kışı olduğundan bahsediyordu ben de cevap olarak en kötü kış mı bilemem ama başlık en kötü performansını yaşıyor diye cevapladım sonuç kowboy bizi sitesinden atmış.

bu hafta sonu herşeye gebe olucak bakalım..

O son sistemi alacağız almazsak delireceğim Big Grin

(02-13-2018, 10:24 PM)ayık99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Wow taki başlığa bakayım dedim son 21 saat te 2 yorum yapılmış biri tarihin en kötü kışı olduğundan bahsediyordu ben de cevap olarak en kötü kış mı bilemem ama başlık en kötü performansını yaşıyor diye cevapladım sonuç kowboy bizi sitesinden atmış.

Smile ..orada mesaj yazan trollerin hepsi zaten kendisi ve yancı tayfası. 
Yoksa 3 çapulcuya kızıp gitmezdik.
Mahsum şekilde yazan üyelerin aklı ile dalga geçiliyor.

Vay vay vaaay kovboya bak seeen büyük tezgah varmış desenize iyi kurtulduk o dandik forumdan şu daha yeni forumumuz bile o kaç yıllık eski ama bi o kadar dandik arayüzlü ve kullanışsız forumdan daha iyi

Konuyu Okuyanlar:
Snowsedat, 40 Ziyaretçi