| |
(01-24-2022, 06:16 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anadolu yaşadınız sanırım siklon geri dönüyor Umarım yanılıyorumdur ama bence geri dönmüyor dönüş hızını kaybettiği için Balıkesir-Bursa'ya yöneldi.Biz en iyisi DEK leri bekleyelim.Olsun ona da şükür Rabbim öyle uygun gördüyse vardır bir bildiği
(01-24-2022, 06:03 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gop için durum nedir @snowserkan @Hasan_iSTANBUL Birazdan Dek yağışları almaya başlarız.
BAĞCILAR adına ben bu yağandan memnunum. Çok eğlendim gezdim dolandım mis gibi
Gaziosmanpaşa boğaz hattı yoğun yağışa hazır olsun geliyor hemde şimşekler eşliğinde..
Onlarca isyan ve ağlama mesajı silmek zorunda kaldım.
İnsanoğlu sabretmeyi ne zaman öğrenecek acaba? Icon haritasına bakın bi. Azor paylaştı. Mosmor kütle geliyor Anadolu'nun tepesine. Ama geceye doğru geliyor. Tek yapılacak şey biraz sabır. O kadar mı zor? Lütfen içinizi kara dökün. Zira siz ne kadar sabırsız olsanız da Allah size rızık verecek, bol kar verecek.
Beğenenler:
• adakar, Dervis, EJDER, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, mirhan, Nuray, SinemSahin, Snowsedat, Umutkaraman, volkan34tr
Son durum hadımköy gişeler mevkii ve Esenyurt Tarafı kıraç yaklaşık 40 cm civarı oldu. Şiddetli yoğun bir tipi var
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, Galatasaray1905, hacimuratt, snow41, 22 Ziyaretçi |