Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim

Fazlasıyla yetti...Allah a şükürler olsun..Bütün mahalle aşağıda kartopu savaşı yapıp kardan adam yaptık.Kızım çıldırdı artık o da kar aşığıWink Sokaklar insan dolu hasret kalmış herkes.Tekrar tüm tahmincilerimize,yönetimden arkadaşlarıma ve bizlerle bu heyecanı paylaşan snowserkan ailesine teşekkürler...2022 de hafızalarımıza kazınmış oldu.Isı adası var,istanbul çok kalabalık vs diyenlere de kapak olmuş olduSmile Anadolu yakası koptu gidiyor.
Kar Mutluluktur 

@snow41 hadi gozunaydin gebzede uzun sureli ve yogun bir yagis olacakSmile
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Serkan hocam hadımköyde mahsur kaldık kar bahçede bel boyu oldu arabalar resmen gömüldü
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

Vorteks falan iyi hoş da ben birkaç saattir yağan gibi kar seviyorum arkadaş. Mis gibi yürüyeceksin, kütür kütür kar ayaklarının altında, yukarıdan mis gibi kar iniyor sakin sakin, yoğun... Uzun süreli yağsın ama öylesi zevkli değil. Bir de bu şimşek müthiş bir şey. Yine çaktı şimdi.

Simdi sistemin ilk günü bünyamin 5 cm yayacak dediğinde ben hep 0 eksik koymuş 50 cm olacak dediğimde bunu alaya alıp yok efsane dediniz yok 5 cm 0 eksik dediniz diyen arkadaş vardı ben ondan şahsım adına ve afet geliyor dikkat edin diyen bir cok arkadaşımız adına özür bekliyorum sanırım çok birşey istememiş oluruz.

Bir lafimda havayı daha koklayamayan elemana sen bu gün yollarda kalan binlerce insanın vebalini sırtına yükledin millet sana inandı seni adam sandı yola çıktı ama sen ne yüzsüzsün ki hâlâ daha hiçbir şekilde yanıldım deyip özür dilemiyorsun o arabada saatlerce ac kalan sabi süfyanın hakkını ödeyemezsin Allah seni bildiği gibi yapsın inşaAllah.

Sistemin ilk günü ağlayanlar nerede.
Yoksa KAR altında mı kaldılar.Smile

Bundan sonra sabırlı olmalarını temenni ederim.

(01-25-2022, 12:42 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistemin ilk günü ağlayanlar nerede.
Yoksa KAR altında mı kaldılar.Smile

Bundan sonra sabırlı olmalarını temenni ederim.

Bende kalmıştımda çıktım Big Grin

İleriki yıllarda efsane sistemlerden bahsederken hep bu kışı hatırlayacağız. Haftalar öncesinden bu sistemi haber verip inancını yitirmeyen tüm üstadlara teşekkürler
resim

resim

resim

resim

2. vorteks oluşmuş deniyor twitterda arifim ne diyon ben fark etmedim

Konuyu Okuyanlar:
efe90, 58 Ziyaretçi