Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Sabah güncellemesi ECMWF....Son modelinde sistemi indirmeye hazırlanıyor.. eye 
resim

(Son Düzenleme: 02-13-2022, 11:44 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Diyagrama bakalım, hizaya gelelim, buna şapka çıkarılır....Bu diyagramı mümkünse çerçeveletin, herzaman görülmez.. thumbsup 
resim

24 ocak benzeri bir siklon daha 27 Şubat için
resim

(02-13-2022, 10:21 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merak etme, bu modeller daha birşey değil...Yaklaşık 10 günlük bir kuvvetli sistemle karşı karşıya kalacağız..Daha sonra ne olacak? İlkbahar'mı gelecek? Sonrasıda sonra.. eye

abi inşallah . açıkçası bu sene kara doyamadım :Big Grin  yaşadığım yerde 2 tarafımızda da yüksek dağ var 5-6 km giderek kar görebiliyoruz :Smile  ama şehir merkezinde istenilen oluşum malesef olmadı. yani kar aldık ama beklentimizin altında oldu :Big Grinu arada 400 rakım üstünde hala kar duruyor taksiyle 15 dakıka gidip kar görüp geliyoruz bir anlamda çok şanslıyız ama yine de 2016 2017 kışları gibi şehir merkezinde en az 40 cm görmeyi umut ediyoruz bu kış da

(02-13-2022, 12:25 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-13-2022, 10:21 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merak etme, bu modeller daha birşey değil...Yaklaşık 10 günlük bir kuvvetli sistemle karşı karşıya kalacağız..Daha sonra ne olacak? İlkbahar'mı gelecek? Sonrasıda sonra.. eye

abi inşallah . açıkçası bu sene kara doyamadım :Big Grin  yaşadığım yerde 2 tarafımızda da yüksek dağ var 5-6 km giderek kar görebiliyoruz :Smile  ama şehir merkezinde istenilen oluşum malesef olmadı. yani kar aldık ama beklentimizin altında oldu :Big Grinu arada 400 rakım üstünde hala kar duruyor taksiyle 15 dakıka gidip kar görüp geliyoruz bir anlamda çok şanslıyız ama yine de 2016 2017 kışları gibi şehir merkezinde en az 40 cm görmeyi umut ediyoruz bu kış da

Beklediğim şekliyle değişmeden gelirse, bu sefer fazlasıyla doyacaksın, ALLAH'ın izniyle.. thumbsup

resim

Emin abi şu an uludağ ve kartepe den sonra Marmara bölgesinden en fazla kar yanı başımdaki dağlarda var . zirve 1330 mt olsa da kar 400 metre üzerinde başilıyor

tabi bu sitede birikim 10 cm yazmış ama neye göre yapmışlar bu tespiti bilmiyorum çok daha fazla kar var
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, SinemSahin, SnowPoyraz, volkan34tr

Gefs denn tam bir Trakya Marmara sistemi çalışması
resimresim

(02-02-2022, 08:24 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şubat 14 milat tarihtir dedim ve biraz dinlenmeye ihtiyacım olduğu için forumda bulunamıyorum.

Yakında tekrar start veririz...

İstanbul adına kuvvetli bir sistem bekliyorum. Geçtiğimiz sistemden daha kuvvetli olacak. Soğuk ve yağış bakımından daha üstün bir sisTem inşallah.

Arif bey Umarım iyisinizdir ve sağlığınız yerindedir kıymetli yorumlarinizda buraları mahrum birakmayin

Selamlar.

Mezosiklon da ortaya çıktı bu sefer inşallah tüm istanbulu vurur nitekim böyle de olacak gibi inşallah değişim olmazsa

Gfs akşam güncellemesi
En korktuğum senaryo bizi kuzeyde ıskalaması Nea
resim

Konuyu Okuyanlar:
Snowsedat, 38 Ziyaretçi