| |
Bu akşam iftarda snowserkan ailesi olarak Erdoğan (AZOR) ve Ben Fatih Erdem kardeşimizin iftar davetinde bir araya geldik kendisine buradan şükranlarımı sunuyorum. Çok keyifli hoş sohbetli bir gece geçirdik. Sağolsun Fatih bey gerçekten tam bir İstanbul beyefendisi son derece kibar zarif bir kardeşimiz. İyi ki tanıştım diyorum kendisiyle böyle insanlar gerçekten çok az Erdoğan bey de çok samimi son derece beyefendi bir kardeşim. Herkese buradan hayırlı Ramazanlar diliyorum bu siteyi kuran Serkan beyden de Allah razı olsun. İnşallah kurucumuz Serkan bey ile de tanışma fırsatımız olur kendisiyle keyifli sohbetler ederim diyorum herkese hayırlı geceleri diliyorum.
(04-12-2022, 12:07 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu akşam iftarda snowserkan ailesi olarak Erdoğan (AZOR) ve Ben Fatih Erdem kardeşimizin iftar davetinde bir araya geldik kendisine buradan şükranlarımı sunuyorum. Çok keyifli hoş sohbetli bir gece geçirdik. Sağolsun Fatih bey gerçekten tam bir İstanbul beyefendisi son derece kibar zarif bir kardeşimiz. İyi ki tanıştım diyorum kendisiyle böyle insanlar gerçekten çok az Erdoğan bey de çok samimi son derece beyefendi bir kardeşim. Herkese buradan hayırlı Ramazanlar diliyorum bu siteyi kuran Serkan beyden de Allah razı olsun. İnşallah kurucumuz Serkan bey ile de tanışma fırsatımız olur kendisiyle keyifli sohbetler ederim diyorum herkese hayırlı geceleri diliyorum.Şahsım adına yapmış olduğunuz yorumlar beni çok mutlu etti Ahmet abi.bu akşam gerçekten çok keyif aldım, sizi ve (Azor) Erdoğan abiyi iyi ki tanımışım.Yapmis olduğum davete icabet inizden dolayi her ikinizede tekrardan teşekkür ederim.
Sonsuza DEK
Davetinde bulunduğumuz fatih beye ilk önce teşekkürlerimi sunuyorum Ahmet hocamada bizimle buluşma fırsatı yaratığı için teşekkür ediyorum gerçekten çok keyifli dakikalar geçirdik, sohbet koyuydu havadan sudan konuştuk güncel olaylarlara değindik,
Kendileriyle tanıştığıma çok memnun oldum inşallah tekrar bir araya gelmek nasip olur.
Nisan ayı beklentilerden farklı ilerliyor, tam ısınma başlarken kuzeyden yeni salınımlar alıyoruz, bu hafta sonuna doğru hava ısınırken cumartesi akşamı yeni bir sistem gelecke ve sıcaklıkları düşürüp yağmur getirecek. Yaz şartları için 25 Nisan sonrasını işaret edebiliriz. Açık hava planı için cuma cumartesi uygun.
Ramazan serin ve zaman zaman yağışlı geçiyor.
Bazen iftarda su içmeyi unutuyorum
Pazar günü bahar yağmurları geliyor
Yağışlar bayağı İyi düzeyde ,yalnız tarımsal yağışta toprak doyuma ulaştı bundan sonrası biraz zarar vermeye başlayacak
Erdoğan kardeşim ic anadoluda yagis sıkıntısı var bu yagislara tarim icin ihtiyacımız var ayrıca cumartesi yine lodosla col tozu gelebilir yagislar yine Çamur olarak yapılması muhtemel
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 5 Ziyaretçi |