Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(04-13-2022, 07:37 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erdoğan kardeşim ic anadoluda yagis sıkıntısı var bu yagislara tarim icin ihtiyacımız var ayrıca cumartesi yine lodosla col tozu gelebilir yagislar yine Çamur olarak yapılması muhtemel

Ersel bey yağışa her zaman ihtiyaç var ama dün bazı tarım kanalarını izledim bir çok bölgede tarlalar çok ıslak olduğu için tarım makinalarının tarlalara girmediği için tohumlama yapamadıklarını söylediler bizim memlekette de durum öğle, pancar ekiminin 2 hafta önce yapılması gerektiğini ama yağmur hatta kar kesilse bile 2 hafta sonra yapabileceklerini söylüyorlar,buda rekolteyi düşürecek doğal olarak.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Ümittt

(Son Düzenleme: 04-14-2022, 11:22 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Pazar gününden itibaren
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Ümittt

Daglara yine kar geliyor
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Snowsedat

bugun yarin ve cumartesi bahar havasi var sicakliklar 18 - 20 lerde hava acik pazar gunu yagis geliyor ancak sicaklikta dusus beklenmezken sali gunune dikkat yine 8 - 10 derecelik dususler var sali gunu gunduz sicakligi 8 - 10 derecelerde olacak gecen soguk havada surpriz yaparak kocaelinin bazi yerlerinde kar yagislari gorulmustu kocaeli umuttepe golcuk eriklitepede kar yagislari vardi kartepede yogun bir kar gorulmustu bakalim bu sistemde bu yerler yine kar gorecekmi buyuk olasilikla kky gorulebilir

(04-12-2022, 12:07 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu akşam iftarda snowserkan ailesi olarak Erdoğan (AZOR) ve Ben Fatih Erdem kardeşimizin iftar davetinde bir araya geldik kendisine buradan şükranlarımı sunuyorum. Çok keyifli hoş sohbetli bir gece geçirdik. Sağolsun Fatih bey gerçekten tam bir İstanbul beyefendisi son derece kibar zarif bir kardeşimiz. İyi ki tanıştım diyorum kendisiyle böyle insanlar gerçekten çok az Erdoğan bey de çok samimi son derece beyefendi bir kardeşim. Herkese buradan hayırlı Ramazanlar diliyorum bu siteyi kuran Serkan beyden de Allah razı olsun. İnşallah kurucumuz Serkan bey ile de tanışma fırsatımız olur kendisiyle keyifli sohbetler ederim diyorum herkese hayırlı geceleri diliyorum.

Bir arada geçirdiğiniz saatler için çok sevindim ve çok memnun oldum.
Sizlerle bir arada bulunamasam da inanın ruhen ve kalben sizlerleyim.

Fatih kardeşimin içtenliği samimi tavrı onun zaten ne denli iyi niyetli, yapıcı bir insan olduğunu bize belli ediyor.
Kendisi bana da mesaj atmış ve davette bulunmuş ve ben maalesef her zaman ki gibi yine icabet edemedim.
Mesajını biraz geç görmüş oldum bunu da belirteyim.

Bir arada geçireceğiniz buluşmalar tertiplemeniz benim hoşuna gidiyor.
İnşallah bunların sayısını çoğaltırsınız.

Bir gün ALLAH nasip ederse onlarca hatta yüzlerce kişinin katılacağı bir buluşma yaparız belli mi olur.

Guzel havalarda yarin son gun 23 - 24 derecelere kadar sicaklik yukselisi var pazar gunu yagisli hava geliyor pazartesiden itibaren sicakliklar dusuyor sali carsamba gunu sicaklik 10 - 12 derecelere kadar dusecek

(Son Düzenleme: 04-16-2022, 12:37 PM, Düzenleyen: snow41.)

Toz Taşınımı Bekleniyor!

Beklenen Hadise
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; 17.04.2022 Pazar günü ülkemizin batı ve iç kesimlerine Afrika üzerinden toz taşınımı beklenmektedir. 18.04.2022 Pazartesi günü iç ve kuzey kesimlerde güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esecek rüzgarla birlikte yer yer toz savrulması da beklendiğinden görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan bölgelerde çamur şeklinde yağış, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı
17.04.2022 06:00-18.04.2022 23

Bu da demektir ki yarin yagis basladiginda camur seklinde yagisla baslayacak

PAZAR VE PAZARTESIYE DİKKAT TRAKYA ISTANBUL VE KOCAELI DE KUVVETLI SAGANAK YAGIS BEKLENIYOR

Perşembe gününe kadar yağış var
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat

Beklenen kuvvetli yagis yarin oglen saatlerinde geliyor pazar pazartesi kuvvetli sali gunu orta kuvvette carsamba gunu zayif yagis var
Bu haftanin en soguk gunu pazartesi sali carsamba gunu tekrar sicaklik artiyor
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Marmara’nın Batısı ve Kuzey Ege'de Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer
17.04.2022 Pazar günü Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege’de görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak Kırklareli, Edirne, Tekirdağ çevreleri ile zamanla Avrupa Yakası ağırlıklı olmak üzere İstanbul, Çanakkale, Balıkesir ile akşam saatlerinden sonra İzmir ve Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı
17.04.2022 12:00-18.04.2022 12:00

Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Yağış
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
14 Ziyaretçi