| |
Doğru hocam evlenmem lazım malum hanım emekliye sevk etti beni bıraktı. Dişi bir örümcek bulmam şart.
Bugun gercekten ciliz bir yagis ve bayagi bir serinleme oldu bugun disarda gordugum bayagi bir kisinin ince montlarini giydiklerine tanik oldum yani sonbaharin ayak sesleri geldi persembeden itibaren sicakliklar biraz toparlaniyor 28 - 30 bandina cikiyor ama uzun sureli olmayacak gibi
(09-06-2022, 12:34 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önce ben dedim ay ortasını Emin başka tarih seç kendine 7rmem sana onu. Mirim sen Ağustos ortasında denize girerken bendeniz erken gelebilecek Sert bir KIŞ ve bol serinlikli, yağışlı bir Eylül ayı bizleri bekliyor diye foruma yazmaya başlamıştım..Sen şimdi perşembe pazarına çık ve yazlık üzüm sat hemi? Asıl ben saa 7irmem bilesen örümceğim..
@@KardanadamEmin bey siz burdaysaniz demek ki kis basliyor soguklar serinlikler geliyor bu onumuzdeki 4 gun biraz isinma pazartesi yeni bir yagisli hava geliyor pazartesiden itibarende sicaklik dususleri basliyor son haftalarda bayagi bunaltmisti ama birkac gundur guzel serinleme oldu ki sizlerinde dediginiz gibi bundan sonraki serin hava biraz usutecek gibi anlasilan bu yil ki eylul ayi tam sonbahar kivaminda olacak gibi bundan onceki yillarda temmuz agustos gibi oluyordu
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |