| |
Cumamız mübarek olsun.
Allah cc cuma hürmetine ülkemize bol karlı yağmurlu haftalar nasip etsin.
emin abi bana çok uzun geldi seni tekrar gördüğüm için en az 2 metre kar yağdığını görmüş gibi sevindim
Emin bey iyiki varsınız.
Yazilarinizdaki güçlü iletişim parametrelerinizle sinerji yaratıp foruma renk katıyorsunuz. Güzel haberler bekliyorum sizden Sağlıkla kalın Hayatimiz renkli karlarimiz bem beyaz olsun.
(01-12-2023, 04:50 PM)SnowPoyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey iyiki varsınız. Çok tşkler KARdeşim, sende iyiki varsın..Buradan beni tüm seven arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum..
Kuraklık ve yüksek basınç sadece bizde değil ispanya kuzey afrika italya ordan ülkemize uzanan ve iranda devam eden bir durum.
Bu ülkelerden Tunusata durum kötü bazı ürünlerde kıtlık başlamış durumda alternatif olarak denizden içme suyu tesisleri inşa edilmeye başlanmış ancak bu sistemin enerji maliyeti çok yüksek, nufusu yüksek ülkeler için verimli, yeterli değil ancak israil gibi ülkeler için yeterli olabilir. Tunusa ait haberin linki https://www.aa.com.tr/tr/pg/foto-galeri/...-karsiya/4 Yaşadığımız durum belki gelecekte rutin yaşayacağımız bir sürecin ilk habercisi olabilir ![]() 2021 Eylük ayına ait bir makale aşağıdaki makaleyi mutlaka tamamen okuyun, makaledeki en can alıcı kısımı eklemek istedim Alıntı:TÜRKİYE TROPİKLEŞİYOR Makalenin tamamı https://www.atlasdergisi.com/gundem/bmde...cikis.html
(01-13-2023, 11:36 AM)Raulde Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birileri demiş Emin bey öldü yanlış anlamışlar Efsane geri döndü tekrar hoş geldiniz emin beyHer ne kadar biraz yanlış kelime seçsen de ben şöyle fikir beyan edeyim bu konu ile ilgili. Bazen insanlar bir adım geri çekilir ve izlemeyi tercih eder .. Susmak bazen konuşmaktan daha çok şey anlatır . Hem yokluğuna bir anlam yükler hem de düşünmeye fırsat verir. Emin kardeşim şahsına münhasır bir kişilik. Burada olan herkes gibi kar konusunda deli bir sevdaya sahip . Hiç birimiz tek tornadan çıkma değiliz .. Hepimiz farklı farklı kelimelerle derdimizi anlatırız . farklı yaklaşımlarımız, farklı karakterlerimiz olduğu için olaylara bakışımız da farklı oluyor. Kimimiz fazla gerçekçidir , kimimiz niyetini sevdasını daha romantik daha duygusal anlatır. Yapmamız gereken şey sanırım şu : O yazdıklarımızda sadece anlamak istediğimizi değil anlatılmak istenileni anlamak gerekir. Öz olarak şunu söylemek isterim ki ; madem sevdamız aynı ,madem aynı beyaz gelini bekliyoruz o durumda yapmamız gereken şey biraz daha anlayışlı olmamız gerektiği gibi biraz daha kalp gözü ile bakmaktır.. Yani birbirmizin kelimelerine takılmayalım.. Birbirimizi anlamaya çalışalım.. Sonuçta Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz burada ve bu konuda....
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |