Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Değerli Ahmet bey kardeşim,
Şahsım olarak,yıllardır ikamet ettiğim sitemdeki yaşadığımız bu müessif sel felaketi hasarlarının tespit raporlarının tanzim edilip ivedilikle yanıt verilmesini sağlıyorum,sitemizde tüm yetkimi kullanarak yaralarımızın tedavisini bir nebze de olsa sağlamaya tüm günümle içten gayret gösterirken...
Şahsınız,benim nickname ile,espri-nükte-ironi şeklinde(Bu da benim cümlem)
...ve espe RANZA,es PRESSO ve her neyse...gibi alay eder-vari şakalarınızı,lütfen...önemle rica ederim,yapmayınız.
Ben hiç bir daim bu şekilde davranmadım ve kendi şahsım adına bu üslupla cevap verilmesini de hakkım olarak istemiyorum.
Malumunuz,her hususun şakası olmamalı.Ehh,aramızda ciddi samimi güzel bir bağ var ise,neden olmasın.
Her zaman başım ve gözüm üzerine derim ve keza memnuniyet duyarım.
Kalp kırmak pek kolaydır,mühim olan onun içten telâfisidir.
Ben,yazar geçerim demeyiniz,lütfen.
Kalbim size  kırılmadı,ancak biraz üzüldüm.
Ben,her birinizi kalben seviyorum,buna inanınız.
Pek değerli Emin bey KAR'deşimizi de,yürekten dünya hakkı için seviyorum.
Sizler,değerli Emin bey'in şahsıma karşı elçiliğini de yapmayınız,lütfen.
Pek değerli Serkan bey üstadın dediği üzere,haddimi asla aşmam ve tartışma ortamı yaratmam lakin mühimmiyetle buna gayret ederim.
Malümunuzdur ki,bu değerli foruma pek ileti göndermem.
Ancak,muazzam samimi bir takipçiyim,gölgeniz kadar yakınım gibi...
Değerli Serkan üstadın,Emin bey'in ve sevgili Tarantula'nın eski forumdan ziyade,bir yerlerden de takipçisiyim.
Hepinize sağlık ve huzur dolu,Allah'ın dert verip derman aratmadığı nice afiyetli günler dilerim.
Hoşça ve dostça kalınız.
Saygılarımla,

(Son Düzenleme: 09-08-2023, 10:44 AM, Düzenleyen: ariftarif.)

Tarantula'nın mizacı böyle.
Uzun yıllardan beri yazım tarzı üslubu böyledir.

Onu bilen ve tanıyanlar ona kızmazlar veyahutta nefret etmezler.
Yazdıklarından bazen onun ana yönelimi ukala ve şımarık bir tema barındırır.

Yazdığım gibi Onun mizacı bu.
Her insanın bir mizacı var.

İnsan fıtratı tüm insanlığa ait bir özellik.
Ancak mizac doğuştan gelen bir özellik. herkeste farklı.

Tarantula bu camianın demirbaşıdır.

Tarantulam sana sesleniyorum; Milletle uğraşmayı bırak .. Darılıp, Gücenmek, Sinirlenmek insan fıtratında var.

Esperanzam can dostum seninle reelde tanışmak isterim benim yazılar biraz nükteli, sivri dilimden mütevellit bazen zehirli tarantula örümceği modunda olabiliyor. Yoksa haşa sizinle alay etmek sizi kırmak gibi bir düşüncem asla olmaz. Ariftarifin de yazdığı gibi bu benim tarzım olmuş. Ama madem siz bu durumdan rahatsız oldunuz bir daha sizin için böyle ifadeler kullanmam. Sürçü lisan ettiysek affola esperanza dostum. Ariftarifin meşhur turşulu baklavasını ne zaman yicez bakalım. Bu da aramızda havaturkadan beri belirlediğimiz bir şifre.

Forumda hakaret olmadığı sürece isteyen istediğini yazabilmeli ama burada önemli kriterin herkese karşı eşit davranmak olduğunu düşünüyorum. birine izin verilen şey diğerini izin verilmediği zaman bu insanlarda huzursuzluk yaratır, diğer dikkatimi çeken husus insanların kendi içsel psikolojik değerlendirmelerinin yerinin burası olmadığıdır. forumumuzda genel sohbet başlığı ve atış poligonu başlığı var bu degerlendirmeler buralarda rahatlıkla yazılabilir ama ben hava tahmin konusunda Sadece hava ile ilgili şeyler okumak istiyorum.
Bunlar benim naçizane görüşümdür isteyen katılır isteyen katılmaz.

sevgi ve saygılarımla

Ben gülmekten katılıyorum. Ariftarifin az önce yazdıklarına

Gülmeden duramıyorum siz ikinizin ( Əspəranza34 ve tarantula) yazışmlarını okurken gözümde canlanan tipler aynen şöyle ... Üzerlerinde smokin kafalarda fes.. kaytan bıyıklar ..yelek ceplerindeki saatlerin zinciri sarkıyor. Ayakkabılar da rugan .))) abi bu ne dil .. Sözlük olmadan takibi zor Smile)

Neoklasik modernist psikolojik sosyolojik teolojik abudik gubudik her telden çalarız

Naçizane tavsiyem divan-ı lügatit Türk kamusul muhit gibi sözlükler anca paklar benim yorumları

Gerçek karanlık dostum ışıkları yak ve aydınlan subliminal message gönderdim.

(Son Düzenleme: 09-09-2023, 05:53 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Rakı balık beni bozar sen gel Fatih'e orada hurma zemzem yapalım bebelak devam sütü ısmarlarım sana ihtiyar kurt, aslan sütü yerine.

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi