| |
Öğle modeli ay sonu der akşam modeli ortası der modellere bakınca 50 kere tahmin değiştiririz önemli olan Serkanın dediği gibi daha sabit güvenilir verilere bakmak gerisi hava civa.
Umit hocam kralsın valla harbiden tahmin konusunda o kadar çok güven veriyorsun ki amacım kesinlikle övgü falan değil gerçekten dediklerin %80-90 gerçekleşiyor. Gereksiz bizi umutlandirmadigin için teşekkür ederim .
тaяaηтυℓa hocam . Abi valla o kadar haklısın ki . İnan artık umutlanamiyorum bile abi . Ya bazen böyle yazıyorum diye kızanlar oluyor abi harbiden şaka gibi ya gfs bizle alay ediyor ve bunu yaklaşık 3 yıldır yapıyor. 15 gün sonra verdiği görüntülerin hepsi hayal ürünü. Hayır çok eskiden de Bi görüntü oluyordu Serkan abi söylüyordu bazı guncellemelerde kaybolacak ama 2-3 gün aktarmalı da olsa gelirdi artık gelmiyor abi . Enerji sinerji vs vs hikaye resmen şansızlık yaşıyoruz abi .
(12-27-2024, 08:44 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs akşam güncellemesi Ya bir tahmin yapıyoruz sırf bu sinoptikle değil diğer verileride sunuyoruz bu tahmine destek olarak..... inanmıyoruz diyorsunuz gfs ye alın size kapak olsun 15 gün önceden sistemin geleceğini gözümüze sokmuşlar hala vır vır burda yazıyorsunuz ben ve Serkan bey bu sitede uzak tahmin yapan tahmincileriyiz 1 ay öncede uyardım madem gün gün bilecek birini arıyorsanız MGM takip edin . Bizim burda tahmin yapma özgürlüğümü karışamasınız bizi yapacağımız şeyi öğretmeye kalkmayın .
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Barbegazi, Burak1980, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, scream, Snowsedat
Ocağın ilk haftasından işaret ettiğim 15_19 / 21_26 Ocak tarihlerini yaklaşıyor sonrasında Ocak sonu ve Şubat 6 arası bir sistem daha işaret etmiştim bu tarihlerde İstanbul kar alacaktır ben efsane sistemin bu tarihler içinde olduğunu tekrar söylüyorum, bu arada 1 hafta sonrasını görmek tabiki kolay ama önemli olan 20 gün önceden birseyleri görüp söyleyebilmek onuda çok şükür @snowserkan abiden gördüğümüz kadarıyla yapmışımdır diye düşünüyorum sonucu şubat 6 sından sonra görürüz inşaAllah.
(01-11-2025, 09:12 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-27-2024, 08:44 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs akşam güncellemesi Erdoğan kardeşim kalemine yüreğine sağlık senin burada forum açıldığından itibaren gösterdiğin özveriyi kimseye sorgulatmayız merak etme, Herkes gördüğünü söylüyor kimisi 20 gün sonrasını tahmin ediyor kimisi 1 hafta sonrasını kimseyi sorgulamak değil amacım herkesin bir tarzı var ve kimisi garantiye gidip konuşmak istiyor, bizim tahminimiz kimsenin söylemeye cesaret edemediği tarihleri vermek eğer verdiğimiz tahmin tutarsa biz tahmin yaptık der mutlu oluruz bizde zaten 3,5 gün sonrasını biliyoruz fakat bunu bir çok kişi bildiği için söylemek bize tahmin yapmış keyfini vermiyor biliyorum, o yüzden sana Serkan abiye siteye tarzıyla katılan Ümit beye ve tüm Kar sevenlere teşekkür ediyorum her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır diyor hepimize bol Kar lı bir sezon diliyorum kalın sağlıcakla sevgili dostlar..
Arkadaşlar ,Lütfen birbirimizi kırmadan üzmeden yazalım. Ne @AZOR ne de @
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowsedat,
Birde arkadaşlar şunuda söylemeden geçemeyeceğim bu sitede gün içerisinde bazen ziyaretçi sayısı 1000 leri geçiyor begeni sayısı maksimum 20 yi aşmıyor maden bir çoğunuz girip takip ediyorsunuz en azından bir küçük beğeniyi tahmin yapan yorum yapan arkadaşlara çok görmeyin kimse begeni için sizden bir ücret istemiyor ama vereceğiniz beğeniler moral olarak daha fazla teşvik anlamında emin olun size siteye geri dönüşü olacaktır.
Şimdiden göstereceğiniz anlayış için hepinize teşekkür ediyorum.
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Burak1980, furkankaya1903, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, snow41, Snowsedat
Tahminlerimizde Her sene farklı zorluklarla karşılaşıyoruz bu haritaladada görüldüğü gibi bu sene kış mevsimin hakim olduğu alanlarım %80 bahar mevsimini yaşıyor bunda kutup rüzgarlarının etkisi büyük artı Hint Okyanusundaki rosby dalgaları
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 37 Ziyaretçi |