| |
(12-20-2025, 04:37 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-20-2025, 04:27 PM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bütün modeller ayrı telden çalıyorlar. Bu nasıl iştir arkadaş Aynen abi hiçkimse umudumuzu bizden söküp atamaz
Serkan hocam yılbaşında gelicek sistem için sizin görüsleriniz önemli bekliyorum yorumlarınızı..?
REALSHADOW yazdı (12-20-2025, 06:35 PM)
Sevgili dostum eski mesajlarda var zaten . Kendisi 26-27 si gibi güçlü bir beklentisi olduğunu söylemişti.
Gfs güncellemesi öğlene göre Süper gidiyor böyle gelirse cm ler kafa karıştırıcı olur
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, bulcelik, Erol Bıldırcın, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, Mert2013, Neta, Poyrazkarayel, Snowsedat
SABIR ACI BİR OT GİBİDİR, ÖNCELERİ ÇOK CAN YAKSADA SONRASI TEDAVİ EDİCİDİR..( ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR)..Çok sıkıldık çok üzüldük Çok çalıştık çok gayret ettik inişlerde üzüldük çıkışlarda Sevindik ama şimdi sıra işin semeresini almaya geliyor bu modeller çok güzel şeyler söylüyor belki yarın sabah yine bozabilir Yarın akşam yine gelebilir ama şunu bilmelisiniz ki bu sistem ne Avrupa ne İtalya ne başka bir yer bu sistem bizde ve Türkiye'ye yakışacak benim söyleyeceklerim tamda böyle..Sistem tüm KARSEVERLERE HAYIRLI OLSUN..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, bulcelik, Erol Bıldırcın, Kartutgun, Neta, Poyrazkarayel, REALSHADOW, Snowsedat
Arkadaşlar Az evvel uzun zamandır genellikle kar yağacak kelimesine karşı son derece temkinli açıklamalar yapan Orhan Şen CNN TÜRK'TE yapılan röportajda Marmara Bölgesi'nin ayın 28'inden sonra Balkanlar üzerinden soğuk hava dalgasının etkisi altına gireceğini artık yılbaşında da kar müjdesini verebileceğini söylüyor..( Nihayet)
Neyse biz konumuza dönersek Az evvel baktığım AO ve NAO endekslerinde ao ve nao'nun negatiften nötr'e hatta biraz daha hafif pozitif ve yükseldiğini ve bu da ayın 28'inden sonra beklediğimiz soğuk hava dalgasını desteklediğini görebiliriz MJO endeksleri gayet güzel gidiyor 6 7 8 fazlarında devam ediyor Bu da çok iyi yani artık Bu sistemin bizden kaçarı yok.. Anlayacağınız Herşey tam nerdeyse yaklaşık onbeş, yirmi gündür hep bu Aysonu sistemini tahminlerimizde olumsuzluklarda geri adım atmadık ve sanırım bu konuda ALLAH'IN İZNİYLE haklı çıkacağız.. ![]() [İ ![]()
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 59 Ziyaretçi |