| |
Serkan patron neredesin sen bıraktın beni böyle site garip kaldı çık ortaya artık özledik.
GEM den yılın son günleri ve yeni yılın ilk haftasında Uludağ İstanbul 'da .. https://images.meteociel.fr/im/90/13539/animhgx3.gif
Arkadaşlar yine soruyorum böyle bir snoptik en son ne zaman görmüştük? Üstelik GFS gibi sistemleri en zor veren bir modelde..
![]()
Küresel ısınmanın etkileri dengesiz mevsim hareketleri artarak devam ediyor
Suudi Arabistan'ın başkenti riyad kar yağışı görüldü https://x.com/i/status/2001644838710833195
Şuan ki gfs çıktısı en soğuk senaryo, diğer senaryoların ortalaması -1 dereceye çok yakın veya üstünde, buda yeni yıla yoğun karla girme ihtimalimizi azaltıyor genel bir İstanbul sisteminden bölgesel İstanbul sistemine indirgiyor demek. Geçen verdiğimiz yaklaşık %46.6 lik oran git gide düşmekte. Bakalım efsane mi olacak yoksa efsanecik mi
(bu tamamen benim amatör istatistiksel tahminimdir)
SUDAN ADAM
(12-20-2025, 11:46 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şuan ki gfs çıktısı en soğuk senaryo, diğer senaryoların ortalaması -1 dereceye çok yakın veya üstünde, buda yeni yıla yoğun karla girme ihtimalimizi azaltıyor genel bir İstanbul sisteminden bölgesel İstanbul sistemine indirgiyor demek. Geçen verdiğimiz yaklaşık %46.6 lik oran git gide düşmekte. Bakalım efsane mi olacak yoksa efsanecik mi Sefa kardeşim bazen efsaneler kestane olur, bazense kestaneler efsaneye dönüşür..Zaman en iyi ilaçtır.. Bekleyelim görelim..
Onu bunu bilmem muazzam bir kuraklık yaşıyoruz 20 gündür Aralık ayı en yağışlı ayımız heba oldu 22 Aralık tan itibaren maaşallah diyagram da yağışlar 13 gün muhteşem sulu kar yağmur fark etmez bir kar delisi olarak ülkemiz e ve İstanbul umuza acil yağışlar lazım
Emin ağbim gfs nin son 500 HP si son yillarin en iyisi bize kar yağmur olarak Akdeniz Ege ve Karadeniz i gelen soğuklar denizler de büyük yağışlar oluşturur Herkese hayırlı geceler |
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 46 Ziyaretçi |

(bu tamamen benim amatör istatistiksel tahminimdir)