Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-08-2026, 12:00 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-08-2026, 11:54 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gebzede su an fırtınanın hızı  110  120 km var  heryer ucuyor afet yasanıyor

Gebze 80 km kandıra 100 km rüzgar hızı ates

80 km yıktı geçti gebzeyi büyük hasar var fırtına hızını düzelttiğin için tesekkürler ben hissedilen olarak yazmıştım
  Beğenenler:
  • BABA

Millet kar haritalarına çok aldanıyor yağmayacak sanıyor ama kar haritaları %100 değildir o haritaların yer yer 2 3 katı kar yağabilir.

(01-08-2026, 01:20 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Millet kar haritalarına çok aldanıyor yağmayacak sanıyor ama kar haritaları %100 değildir o haritaların yer yer 2 3 katı kar yağabilir.

Sana tamamen katılıyorum..Bütün söylediklerinin  altına imzamı atarım.. Tek kelimeyle doğru tespitler ..Ben yağış ve KAR haritalarının doğruları yansıttığını düşünmüyorum.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, BABA, kral, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-08-2026, 01:43 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-08-2026, 12:27 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar müthiş bir Ocak ayı yaşayacağız..Gelen veriler gerçekten çok güçlü veriler ve çok önemli şeyler söylüyor..Müthiş bir Ocak ayı yaşayacağız,  bakın aşağıdaki görseller neler söylüyor..Görselin biri 30 Ocak 1929 , bir diğeri 23 Ocak 2026 .. İkisindede  ortak özellikler, ve birbirlerine benzerlik var.. Böyle olacak diye kesinlikle söylemiyorum, olma durumu var.. Kutup Girdabı her iki veride de gördüğünüz gibi bölünüyor.. Bu bölünme her iki veride görüldüğü gibi gerçekleşecek olursa söyleyecek bir şey bulamıyorum.. Bu konuyla ilgili gidişata ve detaylara önümüzdeki günlerde değerlendirmelere girebiliriz..Şimdilik bu kadar olsun. Ayrıca Serkan KARdeşimi de bu konu ile ilgili bir şeyler söylemeye davet ediyorum.. Eğer müsaitse bu konunun değerlendirmesini yapıp bir açıklama yaparsa çok memnun olurum..Kendisine saygı ve sevgilerimle. Gelişmeleri Takipdeyiz.. Ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun.. thumbsup
resim

resim

SERKAN KARDEŞİM BU PAYLAŞIMIMI GÖRÜYORSAN VEDE MÜSAİTSEN SENİNDE DEĞERLENDİRMELERİNİ RİCA EDİYORUM..Bu konu için seninde değerlendirmelerin çok önemli...Bu önemli bir konu.. Lütfen katılımını bekliyoruz.. Sevgi ve saygılarımla.. thumbsup

(Son Düzenleme: 01-08-2026, 02:06 PM, Düzenleyen: scream.)

@snowserkan 'ın dönmesine 1 gün kaldı ( 9-10 ocak demişti ) o yüzden ses etme Smile
  Beğenenler:
  • BABA, hacimuratt, Kartutgun, kralsef, Snowsedat

resim

(01-08-2026, 01:36 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-08-2026, 01:20 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Millet kar haritalarına çok aldanıyor yağmayacak sanıyor ama kar haritaları %100 değildir o haritaların yer yer 2 3 katı kar yağabilir.

Sana tamamen katılıyorum..Bütün söylediklerinin  altına imzamı atarım.. Tek kelimeyle doğru tespitler ..Ben yağış ve KAR haritalarının doğruları yansıttığını düşünmüyorum.. thumbsup

İş sistemi yaşamaya kalınca @KardanadamEmin sinerjisi devreye girer o zaman santimler konuşur. Smile

(01-08-2026, 03:07 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-08-2026, 01:36 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

İş sistemi yaşamaya kalınca @KardanadamEmin sinerjisi devreye girer o zaman santimler konuşur. Smile

EyvALLAH KARdeşim, rumuzun gibi KRAL adamsın..Seviliyorsun.Başarılarının devamı dileklerimle.... Smile thumbsup

(Son Düzenleme: 01-08-2026, 03:57 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar..Son güncel diyagramda görüldüğü üzere bu diyagrama sadece şapka çıkartmanın yanında ayakkabıda çıkarılması ve hizaya gelinmesi teklif edilir.. eye Big Grin Smile thumbsup Diyagram ateş etmiyor, yanında topçu ateşide açıyor.. ates ates Ski Ski 
resim

Emin ittire kaktıra sistem getiriyorsun valla helal olsun Smile

Konuyu Okuyanlar:
24 Ziyaretçi