| |
(01-12-2026, 09:09 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2026, 08:45 AM)Raffet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sistem baya fos çıktı. umarım ay sonu büyük balığı yakalarız Emin abi kimsenin şahsına bişey demedim ki siz neden böyle yorum yapanlara anında tepki veriyorsunuz anlamıyorum? Ben herhangi birinizin ismini verip herhangi bir eleştiri yapmadım ki? Ama A haber gibi de olmak doğru değil ki olumluyu da olumsuzu da paylaşmak gerekir bence insanlara boş umutlar dağıtmanın da bir manası yok ki. Neticede çocuklar da takip ediyor umutlanıp sonra üzülüyorlar.
Fiş tırıs diyen adamları atın siteden
Büyük bir kuraklık yaşıyoruz yağmur un karın her damlasına muhtacız Adam Allah in rahmeti ne isyan ediyor 48 saattir rahmet her türlü şimşek li gökgürültülü fırtınalı sağanak şimdide kar yağışlar I başladı Şükür yok
(01-12-2026, 09:26 AM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fiş tırıs diyen adamları atın siteden Teşekkürler Erol bey, sözlerinizin altına imzamı atarım..
(01-12-2026, 09:26 AM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fiş tırıs diyen adamları atın siteden Farklı yorum yapanları siteden attırmaya çalışmak çok bağnazca değil mi ? herhangi birine saygısızlık mı yaptık ? Ben herkesten çok kar yağmasını isterim ama bu yaklaşımınız son derece yanlış
Canınız sağ olsun ne diyeyim yani benim daha önceki mesajlarıma vs bakabilirsiniz gayet her emeğe destek veririm ederim. Elimden geldiğince 2018 den beri buradayım ama fos dedim diye atarsanız canınız sağ olsun.
2022 den beri düzgün sistem alamıyoruz ve kar yağışına hasret kaldık o yüzden üzgünüm ve sadece onu yazdım.
Herkese günaydın,
Sevgili arkadaşlar bir noktaya değinmek isterim Burası kar sevdalıları sayfası !!! Çok emek veriliyor, gece gündüz demeden özellikle sn. Emin bey, azor başta olmak üzere birçok veri okuyan ve bizleri bilgilendiren arkadaşlar var sağolsunlar.. Bu arada tabiki her fikir söylenir ama fos çıktı gibi kelimeler abes kaçıyor, sen bu kadar kar sevdalısının olduğu bir ortamda fos çıktı gibi bir kelime kullanırsan ki henüz öyle bişey yok, öyle olsa bile tepki görürsün, uslüp çok önemlidir. Kimsenin burdaki emeklere saygısızlık göstermeye hakkı yoktur Fos çıktığını düşünenler buraya o şekilde yazmasınlar Benim düşüncem bu şekilde.
(01-12-2026, 10:39 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese günaydın, Sedat Bey emeğe son derece saygım var. Emin Abi de sağolsun baya buraya emek harcıyor. Benim anlamadığım şu: Şimdi sistem fos çıktı değil de onun yerine sistem bekleneni veremedi mi demeliydim ?
(01-12-2026, 10:58 AM)Raffet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2026, 10:39 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese günaydın, Şimdi şöyle fos çıktı, kuşa döndü gibi kelimeler hoş olmuyo benim düşünceme göre Ve bitmiş bir sistem yok henüz bunu söylemek içinde erken Sizin niyetiniz kötü değildir illaki o şekilde yazarken art niyetli yazmamışsınızdır ama bunu okuyan farklı şekilde anlar Onu söylemek istedim
Arkadaşlar polemiğe ben de katkı sunayım bir kere Raffet el Roman bey Romanı nükte amaçlı ekledim. Burası kar tahminleri sayfası bu bir, ikinci olarak sistem sizin olduğunuz yerde rakım nedeniyle veya başka nedenlerden ötürü az kar bırakmış olabilir ama yükseklerde oturanları tatmin etmiş olabilir bir kere sistemi oturduğunuz yere göre değil il geneline göre değerlendirmeniz gerekir. Ortalama olarak çok beklentisi yüksek bir sistem değildi evet ama fos da değildi. Dolayısıyla foss coss demek buradaki emek veren arkadaşlara saygısızlık olur bu yüzden üsluba dikkat edersek sorun olmaz. Siteden atmak da çözüm değil önemli olan farklı düşüncelere saygı duymak amma farklı düşüncede olanlar da bu tür ifadeler kullanmamalı kullananlara birkaç günlük ban cezası verilebilir atmak ağır olur vesselam.
(01-12-2026, 11:08 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar polemiğe ben de katkı sunayım bir kere Raffet el Roman bey Romanı nükte amaçlı ekledim. Burası kar tahminleri sayfası bu bir, ikinci olarak sistem sizin olduğunuz yerde rakım nedeniyle veya başka nedenlerden ötürü az kar bırakmış olabilir ama yükseklerde oturanları tatmin etmiş olabilir bir kere sistemi oturduğunuz yere göre değil il geneline göre değerlendirmeniz gerekir. Ortalama olarak çok beklentisi yüksek bir sistem değildi evet ama fos da değildi. Dolayısıyla foss coss demek buradaki emek veren arkadaşlara saygısızlık olur bu yüzden üsluba dikkat edersek sorun olmaz. Siteden atmak da çözüm değil önemli olan farklı düşüncelere saygı duymak amma farklı düşüncede olanlar da bu tür ifadeler kullanmamalı kullananlara birkaç günlük ban cezası verilebilir atmak ağır olur vesselam. Ahmet yine döktürmüşsün.. Bazen anlatılmak isteneni dile getirmenin hava konusuna kafa patlatmaktan cevap yazmaya artık tıkanma noktasında olmak sebebi ile çok yerinde cümleler kurmuşsun.. Doğru tespitler.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |