| |
Herkes gfs Ecmwf Gem Aifs diyor ama GCGFS diye güzel makul sessiz ve derinden sağlam bir modelin doğuşunu görüyorum yakında hepsinin pabucunu dama atabilecek potansiyelde bir model. Epeydir takipteyim son derece tutarlı bu model Gfs nin yapay zeka versiyonuyla hazırlanan bir model aifs nasıl ecmwfnin yapay zekalı versiyonu ise bu da onun gibi ancak daha tutarlısı GFS yi çöpe atacak yakında.
Siteye giren yok herhalde 3 kişi yazıp duruyoruz millet beğenmiyor herhalde okuyan arkadaşlar beğene tıklasın eliniz mi ağrır birader tarantula abiniz 2 şubatta 22 sistemini sizlere müjdeledi kimse iplemiyor böyle giderse tahmin felan yazmam herhalde marifet iltifata tabidir. Beğenen yoksa kendimizi neden yoralım ki bundan para istemiyoruz hobi olarak yazıyoruz ama sitede online bir sürü insan var 5 10 kişi ancak beğeniyor ayıp gerçekten beğenen ne kadar çoksa biz de diyoruz ki yazdıklarımızı okuyan bir çok kişi var ama böyle olmaz arkadaşlar. Site sakinlerine beğeniler için ödül vs puan vermek lazım sanırım adminlere duyurulur. SERKAN PATRON ÇIK ORTAYA YAHU.
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, Bokers, Eray, Erol Bıldırcın, Galandar16, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Snowevren, Yusufa9
(02-14-2026, 11:45 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkes gfs Ecmwf Gem Aifs diyor ama GCGFS diye güzel makul sessiz ve derinden sağlam bir modelin doğuşunu görüyorum yakında hepsinin pabucunu dama atabilecek potansiyelde bir model. Epeydir takipteyim son derece tutarlı bu model Gfs nin yapay zeka versiyonuyla hazırlanan bir model aifs nasıl ecmwfnin yapay zekalı versiyonu ise bu da onun gibi ancak daha tutarlısı GFS yi çöpe atacak yakında. Ahmet KARdeşime bu konuda çok haklı olduğunu söylemeliyim..Sık sık bilgilendirmeler yapıyoruz, ilgi yok, alaka yok.. Böyle gidecek olursa iyi bir okuyucu olup tahminlere ara vermek durumunda kalmak daha doğru bir seçenek olur..Çalışmalar karşılık bulmuyor, haliyle bizdede heyecan güç kaybediyor..
Emin abi buradayız.
Takip ediyoruz. Beğenmelere devam...
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
İşte bu arkadaşlar tahmin yapmaktan vazgeçicektim az daha daha çok beğeni istiyorum yarın gün içinde BU YORUMUMA 20 beğeni almazsam daha da tahmin yok size sistemleri sıraya dizmişken böylesi heyecanlı bir süreçte tahminlerimden mahrum kalmanın ne demek olduğunu herhalde tahmin edersiniz site sakinlerim.
(02-14-2026, 11:45 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkes gfs Ecmwf Gem Aifs diyor ama GCGFS diye güzel makul sessiz ve derinden sağlam bir modelin doğuşunu görüyorum yakında hepsinin pabucunu dama atabilecek potansiyelde bir model. Epeydir takipteyim son derece tutarlı bu model Gfs nin yapay zeka versiyonuyla hazırlanan bir model aifs nasıl ecmwfnin yapay zekalı versiyonu ise bu da onun gibi ancak daha tutarlısı GFS yi çöpe atacak yakında. Sizin verdiğin 8 yılda toplam beğeni 240 bu beğeni isteğini bence siz sonlandırın, örnek teşkil olmak istiyorsanız savunduğunuz tezi öncelikle sizin yapmanız gerekir yapmıyorsanız istemeyede yüzünüzün olmaması lazım. Bu gün hafta sonu olmasına rağmen siteye giren üye sayısı sadece 93 ortalama kalış süresi günlük %80 i için 3 ila 5 dakika bunlardan kaçı yorumları okuyor derseniz onuda tesbit etmek zor herkesin ayrı bir derdi olduğu için sadece bakıp çıkıyor kalanlar %20 kısım onlarda zaten %80 oranında beğeni yapıyorlar. Biz daha önce bu beğeni konusu ile ilgili bir çok çalışma yaptık ama neticede kimseye zorla bir şeyi ne takip ettirebiliriz nede beğendirebiliriz insanlar zaten birşeyi severek takip ediyorsa bunu sizin yapın edin demenizle yapmıyor gönülden yapıyor inanın %90 tahmini kim bilmiş ilgilenmiyor bile onlar için önemli olan Kar yağacak mı ne zaman yağacak ona bakıp çıkmak siz eğer bir şeyi değiştirmek istiyorsanız bence öncelikle üslubunuzla başlayın. Birde konum meselesi var ben buyum şuyum demekle kimse bir şey olmuyor bırakın insanlar sizi siz olduğunuz için sevsin bulunduğunuz konumunuz için sevmesin gerçekten kişiliğiniz ve karakteriniz için sevsin insanlara belli bir yere gelmiş edasıyla bakan herkes bir gün o geldim dediği yere sadece bir kağıt parçasıyla bakar olur buda o kişi için herşey geçmiş olur. He birde şunu diyim aramızda konumları o kadar iyi yerlerde olan kişiler var ki duysanız burada olduklarına inananız dahi gelmez ama sukunetle takip ettikleri bu sitede şu son zamanlarda yapılan bir çok kişi için sevimsiz ve gereksiz mesajlardan dolayı rahatsızlığını dile getirmesi bana bu mesajı ve uyarıyı yapmama neden oldu. Evet Serkan abinin sağlık problemlerinin olması ve onunla uğraştığı için siteye mecburen gerekli vakti ayıramaması durumu varken Emin abi ve Erdoğanın ve diğer arkadaşlarında katkıları ile sitede tahmin açısından bir sinerji yaratmaya çalışılıyor ama onların bu gayreti de bu tarz muhabbetlerden dolayı geri planda kalıyor çünkü sizinle iletişimleri size laf yetiştirmekle ciddiyetin de haliyle dışına çıkılmış oluyor. Ben öncelikle sizden şu üslubunuza sağa sola gereksiz mesajlarınıza bir son vermenizi istiyorum evet tahmin mi yapıyorsunuz buyrun başımızın üstünde yeriniz var ama konu cıvımaya gelirse bundan sonra bu sayfada böyle şeylere izin vermeyeceğimizi bilmenizi isterim.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, Burak1980, cheshire, crqzympby, Eray, Erol Bıldırcın, hacimuratt, kral, Mertatakoy, Naczö, Paskal, REALSHADOW, Snow Reis, snow41
İstemeye yüzümün olmaması lazım demek ne güzel üslup bence sen de dikkat et üslubuna hasan arkadaş karşılıklı olarak bu işler benim bu isteğimin ironi olduğunu anlamanızı beklerdim neyse ne bu konuda Emin çok hassas takdir edilmek istiyor haklı olarak. Onun adına yazdım esasında beni beğenseler nolur beğenmeseler nolur sizi temin ederim ki yeminle söylüyorum kendim için beğeni vs istiyorsam namerdim. Bundan sonra da burayı meşgul etmem merak etme Serkan beyin hatrına arada bir yazarsam yazarım çok da önemli değil. Site sizin olsun kafana göre takıl Hasan arkadaş hadi bana müsade iyi geceler.
Selamün Aleykum..Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun..Arkadaşlar sitenin geldiği son durumlar üzücü olduğu kadar bir o kadarda düşündürücü..Ben yıllardır bu sektörde amatör ve kendi çapında birşeyler karalamaya çalışarak ancak buralara gelebildim..Haliyle insan emeklerinin, uğraşılarının, çabalarının bir karşılığını görmek ister..Takdir görmek, güvenilir olduğunu bilmek, sevildiğini bilmektir insanı dahada başarıda ileriye götüren..Karşılık beklenilen ne para, pul, nede bağ, bahçe bağışlanmasıdır..Sadece ilgi, Şevkat ve bizlere karşı biraz anlayıştır şiar olan..İlgi göstermek, tahminlerin kabul gördüğü ve güvenmenin göstergesidir beğeni butonuna tıklamak..Eğerki bunu görmüyorsak, biz bunu eserlerimize, görüşlerimize ve tahminlerimize onay verilmediği anlamını çıkartırız ve buda bir sonraki yapacağımız tahminin başarı şansını zora sokar heyecan ve şevkin kırılmasına sebebiyet verir..Bizler, sizlerin ilgisi ve beğenisiyle yapacağımız tahminlere güç ve kuvvet buluruz..Takdir görmek kendimizi tahminlerimizde dahada başarılı, daha araştırmacı ve daha ayağıyere basan tahminler yapmamızın önünü açar..Ama bizlerde şunuda iyi biliriz ki gerçek başarının anahtarı önce tam bir sabır,özveri ve bu işi samimiyetle, sevgiyle yapma sınavıdır..Ahmet KARdeşim, katılırsınız yada katılmazsınız çok değerli bir kişiliktir..Öncelikle bu sıkıntılı dünyayı pek takmaz ve şakacı bir yapısı vardır..Arkadaşını, eşini, dostunu zorunda yalnız bırakmaz..Korumacıdır, himayecidir,sevecendir, içinde sinsilik ve kötülük olmayan, açık sözlü ve kaybedilmemesi gereken bir değerdir..Bizler haliyle belkide yaşımız sebebiyle kırılgan ve hassas bir yapıya sahip olduk..Geçen yıllar bizleri değiştiriyor, alıngan ve olaylara daha bütünsel ve hassas yaklaşmamıza sebebiyet veriyor.. Lütfen Ahmet KARdeşimizin değerini bilelim..Böylesi nüktedan, hayatı fazla takmayan ve şakaya alabilen değerler kolay yetişmiyor.. Saygılarımla..
Beğenenler:
• akyekrem, AZOR, engin34, Erol Bıldırcın, Galandar16, hasanshn, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834,
Eğitimci olduğunu bildiğim için anlarsınız sanmıştım ama ben size ne olduğunu anlatayım.
Yüzü olmamak Ne Demek? Yüzü olmamak TDK sözlük anlamı nedir?
Şunu belirteyim burada bir yönetim var konu tahminciler korunma kollanma konusu ise bunu bizim sitenin dışında başka yapacak bir sitenin bile olmadığını çok iyi biliyorsunuz, bu sitede sizler daha iyi tahmin ve yorum yapın diye 100 lerce kişi siteden ihraç edilmiş şimdi kalkıp birbirinizi bizim karşımızda bile ve sadece üslup konusu değişsin dedik diye o böyle bu böyle diye anlatmaya kalkmasın biz kimin nasıl biri olduğunu çok iyi biliyoruz ve ona görede sabır gösteriyoruz ama bunun son zamanlarda artış göstermesi de kimse tarafından da dur denilmeyecek anlamınada gelmediğini bilmenizi isterim. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |