| |
Herkese Hayırlı Akşamlar
UzzMaNN Arkadasımız bundan sonra 4. Moderatörümüz olarak yönetim kadrosuna katılmıştır. Kendisine bizlerle beraber olduğu için teşekkür ederiz. Geçen kış sezonunun sonunda bahsettigimiz gibi yeni sezona bir çok yenilikle girmiş bulunmaktayız ve bu yıl snowserkan hava forum sitesi olarak her geçen gün büyüyen , gelişen ve sürekli kendini yenileyen bir forum statüsündeyiz ve sizlerin de desteğiyle daha iyi hizmet vermek adına çalışıyoruz. Bundan dolayı buradan, bu foruma emeği geçen herkese sizlerin huzurunda şimdiden teşekkürü bir borç biliriz.
Beğenenler:
• adakar, AZOR,
Bizleri kırmadığı için kendisine teşekkür ederiz.
Sohbet-Muhabbet, Güncel konular ve Haberler bölümlerinde tam yetkilidir. Kolaylıklar dilerim. ALLAH sayımızı arttırsın inşallah.
Beğenenler:
• adakar, Fevzi, Hasan_iSTANBUL, Perwella, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow, UzzMaNN, Xooner
Serkan usta herkes yönetici oldu yahu sitede normal üye kalmadı nerdeyse oh maşallah. Benim yıldızların sayısı az gibi sanki. Gerçi beni yıldız kesmez güneş lazım ya neyse. Yeni yöneticileri tebrik ediyorum. Congratuliations. Uzman üye var bir de azman üyelik icat edelim ne dersin.
(09-12-2019, 10:20 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan usta herkes yönetici oldu yahu sitede normal üye kalmadı nerdeyse oh maşallah. Benim yıldızların sayısı az gibi sanki. Gerçi beni yıldız kesmez güneş lazım ya neyse. Yeni yöneticileri tebrik ediyorum. Congratuliations. Uzman üye var bir de azman üyelik icat edelim ne dersin. Bende sizin gibiyim ???
(09-12-2019, 10:20 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan usta herkes yönetici oldu yahu sitede normal üye kalmadı nerdeyse oh maşallah. Benim yıldızların sayısı az gibi sanki. Gerçi beni yıldız kesmez güneş lazım ya neyse. Yeni yöneticileri tebrik ediyorum. Congratuliations. Uzman üye var bir de azman üyelik icat edelim ne dersin. Ne güzel işte renkli bir forumuz daha ne istiyorsun. Sana farklı bir üye grubu lazım. " Örümcek Üye " yapalım mı seni? Bol bol ağ atarsın oraya buraya, riskleri olur ama senin için. Bu arada 4 tanecik moderatörümüz var bu sayı kış aylarında yetersiz kalır bize. Neyse, Arkadaşımıza özel bir konu başlığı burası işgal etmeyelim..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni görevinizde başarılar dilerim.Allah utandırmasın.Bu kış hareketli geçicek inşallah hepimize çok iş düşüyor.
Kar Mutluluktur
(09-12-2019, 10:05 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Hayırlı Akşamlar Önceliği saygı ve sevgi olan forumumuz adına hayırlara vesile olmasını dilerim. Layık gören, başarı dileyerek tebrik eden herkese teşekkür ederim. Birkaç günlüğüne memlekete gitmem gerektiğinden göreve rötarlı başlangıç yapıyor olacağım. Malum, adettendir, önemli mevkilere gelindiğinde büyükler ziyaret edilir.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |