Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

ThunderSnow Buluşma Organizasyonu

Evet sevgili dostlar bu başlık altında buluşma organizasyonumuza katılabilecek veya katılamayacak üyelerimiz buradan haber verebilir.

Buluşma yerini, saatini ve gününü bu başlık altında fikirlerinize sunuyorum...

(Son Düzenleme: 11-02-2019, 10:31 PM, Düzenleyen: Enginist.)

Önce İstanbul'un hangi yakası olacağına karar vererek baslayabiliriz.

Önerim Anadolu yakasıSmile

Ama çoğunluğa uyarım elbetteWink

Sonra hafta içi mi hafta sonu mu ona karar veririz.

En son sıra mekana gelir.

Bence ilk kar yağdığında yapılsın bu buluşma..
  Beğenenler:
  • ersel candan, gececi, Hasan_iSTANBUL, ThunderSnow

Bence avrupa yakası mekan doğa ateş başı sucuk mangal ve sohbet sadece önerim

(Son Düzenleme: 11-03-2019, 12:13 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Aslında bir hafta sonu dediğiniz gibi kar yağdığında herkes kendini ayarladığında müsait olduğumuzda :S insan sayıyorda sayıyor kar yağacak müsait olacağız Smile

Neyse konuya dönersem bir hafta sonu kar yağdığında buluşmak çok mantıklı ama kar hafta içi yağarsa ne olur bilemem Smile

Bu zamanlarda bir buluşma ayarlanabilir çokta güzel olur...

Yakın zamanda olsun bir buluşma bence. Kar yağınca bir daha yaparız. Big Grin Bu arada Anadolu ya da Avrupa yakası farketmez. Değerli insanlarla güzel bir organizasyon olacak, heryere gelirim.  thumbsup

Malesef ben hiç bir organizasyona katılabileceğimi düşünmüyorum forumun en küçüğüyüm çünkü (15 yaşındayım).  ?
  Beğenenler:
  • AZOR, ersel candan, gececi, Hasan_iSTANBUL, ThunderSnow

Arkadaşlar buluşmak için KAR yağmasını beklemek, denizde seyehat esnasında güverteden manzarayı seyrederken değerli kol saatini denize düşürüp onu bulmanın ne kadar zor olduğunu bilmekle eş anlamlıdır, diyerek biz bu işi en kısa zamanda organizasyonu yapmakla daha doğru davranmış olmazmıyız? Bence bu işleri fazla zamana bırakmak, ihmal etmek bu işin tadını ve değerini.......................siz anladınız.... eye    Ne demiş değerli büyüklerimiz, hayırlı bir işte acele ediniz...... Dash Bye Spiteful Smile thumbsup

Arkadaşlar benim bir önerim olucak Emin KARdeşimden esinlenerek ben bir yat ayarlayip yat turu yapalim hem bogazin essiz manzarasindan keyif alir hemde sohbet ederiz derim nedersiniz.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, ersel candan, gececi, KardanadamEmin

Belgrat ormanları kar yağdığında muhteşem bir görsel şölen sunuyor.. sessizlik içinde yürüyüş yapılabilir kahve çay molası bol bol verilebilir .. Tarantula Ahmet bey den önce yazayım çığ düşebülemez ama ayı çıkabülü Smile)
  Beğenenler:
  • ersel candan, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi